Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki van vele úgy, hogy egyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki van vele úgy, hogy egyetlen egy kapcsolatot szeretne az életében? 👂

Figyelt kérdés

és inkább tűr, igazodik, megbeszéli, helyrehozza, megtiszteli, kisegíti, viszonozza, megbecsüli... mint hogy váltogasson

én

2017. nov. 14. 23:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele, hogy egy kiegyensúlyozott, kölcsönösségen és bizalmon alapuló, boldog kapcsolatot szeretnék, és tök mindegy, hogy az hanyadik. Fiatalon (kellő önismeret, emberismeret, tapasztalan nélkül) az ember bizony elkövet hibákat, rosszul választ, akkor most már ássa is el magát örök életére? Kösz, nem.

Szép is lett volna, ha beleragadok az első három kapcsolatomba és eltűrtem volna a szerelem nevében az összes szart, amivel az exeim traktáltak. Egyedül nem lehet helyrehozni semmit, én pedig jobban szeretem magam annál, hogy beleragadjak egy olyan kapcsolatba, ahol több a szenvedés, mint az öröm. A szerelem meg semmire se kifogás és szépen félre kell tenni, a racionalitás megkívánja. Nem nagy dolog, ha az ember képes uralkodni magán.

2017. nov. 15. 11:08
 22/24 anonim ***** válasza:
55%
Mindig is ez volt az idealom, de lehetelen kuldetesnek tartottam a magam szamara, mert nem ereztem magam eleg bolcsnek ahhoz, hogy mar elsore a legjobbat talaljam meg, ezert az idealt lehoztam a valosag szintjere: minel kevesebb probalkozasbol megtalalni az igazit. Most van a masodik baratom, mindketten ugy erezzuk, hogy megtalaltuk, akit kerestunk.
2017. nov. 15. 13:14
 23/24 anonim ***** válasza:
Én. Viszont félő, hogy a másik félnek már legalább 3 volt.
2017. nov. 15. 21:19
 24/24 A kérdező kommentje:
na ja
2017. nov. 15. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!