Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki van vele úgy, hogy egyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki van vele úgy, hogy egyetlen egy kapcsolatot szeretne az életében? 👂

Figyelt kérdés

és inkább tűr, igazodik, megbeszéli, helyrehozza, megtiszteli, kisegíti, viszonozza, megbecsüli... mint hogy váltogasson

én

2017. nov. 14. 23:53
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
79%

En is igy vagyok vele. Lehet maradi vagyok,a fene se tudja. Amig van szeretet es szerelem mindent meglehet oldani. Sok beszelgetessel kompromisszumokkal,alkalmazkodassal. Persze esszeru hatarokon belul,megcsalasnal (marmint tenyleges intim viszonynal) viszont kuka az egesz hiaba akarnek en normalis asszony lenni.

20/L

2017. nov. 15. 00:00
 2/24 anonim ***** válasza:
20%
Én. Ez a gondolat nemrég ért meg bennem... Próbálkoztam lányokkal, de egyik se tudott elfogadni. Ez már tényleg nem az önsajnáltatás, mert amúgy sokáig sajnáltattam magam, hanem tisztán látom, hogy én arra születtem, hogy egyedül éljem le az életem. Egyszerűen túl nehéz eset vagyok, hogy mások elfogadjanak. Arról meg már réges-rég letettem, hogy megértsenek.
2017. nov. 15. 00:08
 3/24 anonim ***** válasza:
9%

#2-es vagyok.

Úgy értettem, hogy egyetlen párkapcsolatot se szeretne egész életében. Ebben a kontextusban értelmezd a válaszom.

2017. nov. 15. 00:09
 4/24 A kérdező kommentje:

milyen gáz már, hogy sokan nem maxon szerelmesek hanem csak úgy elvannak

"ez eddig a 4. kb még 2 belefér ha összekapunk, az öregkor meg mindenhogyan kaka vhogy el leszek"

2017. nov. 15. 00:14
 5/24 anonim ***** válasza:
52%
Hat en nem teljesen ugynertettem ahogy te leirtad kerdezo. Nyilvan az ember kepes kiszakadni egy olyan kapcsolatbol ami mar nem epit es amiben csak vita van de elotte nyugtazni kell h mindent megtettunk e azert h jobb legyen. Hidd el senki nem szeret a meleg kakiban ulni csak az aki idiota
2017. nov. 15. 00:18
 6/24 anonim ***** válasza:
28%
Én lehet ellennék egyetlen párral, de mivel az ember alapjáraton nem monogám, így idővel kb. minden kapcsolatnak vége lesz, és jön egy újabb.
2017. nov. 15. 00:21
 7/24 anonim ***** válasza:
88%
Jelen. :) A férjem az egyetlen férfi az életemben, és ez visszafelé is így van (nyilván annyi különbséggel, hogy én nő vagyok :D ). Mindent megbeszélünk, megoldunk, szeretjük és tiszteljük egymást, mindenben segítünk a másiknak, közösek a problémáink és az örömeink is. 10 éve vagyunk együtt, ebből 8 éve házasként és a mai napig szerelmesek vagyunk, időnként kifejezetten cukormázas, rózsaszín felhős módon. :)
2017. nov. 15. 00:25
 8/24 anonim ***** válasza:
0%

Én biztos nem. Szeretem, ha több nő van az életemben, fantasztikus érzés.

Majd eljön az idő, amikor lekötöm magam egy nő mellett, de az biztosan nem most lesz. Addig még sok lánnyal szeretnék lefeküdni. :-)

28/F

2017. nov. 15. 00:30
 9/24 anonim ***** válasza:
88%

Én, de ezt már elcsesztem. És bár meg tudom egy kezemen számolni, már több kapcsolatom volt. Remélem a mostani az utolsó. Legalább is azon leszek.

31/f

2017. nov. 15. 01:19
 10/24 anonim ***** válasza:
92%

Én is így vagyok vele, de azt nem hagyom, hogy bármit megtegyenek velem.

Én hiába lennék kitartó és hiába alkalmazkodok, vannak dolgok, amiket nem tudok megbocsátani, pl. ilyen a megcsalás.

Szóval bármennyire igazodok és tisztelem a másikat, azért van egy határ, van önbecsülésem és nem vagyok senki lábtörlője. Épp ezért nem találtam meg még azt az egy embert.

25N

2017. nov. 15. 02:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!