Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki van vele úgy, hogy egyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki van vele úgy, hogy egyetlen egy kapcsolatot szeretne az életében? 👂

Figyelt kérdés

és inkább tűr, igazodik, megbeszéli, helyrehozza, megtiszteli, kisegíti, viszonozza, megbecsüli... mint hogy váltogasson

én

2017. nov. 14. 23:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
67%
Én pont így voltam vele. Csúnyán belebuktam és évekbe telt mire a válásra rávettem magam, mert annyira öröknek éreztem a kapcsolatunkat és nem tudtam elfogadni hogy már nem lehet megjavítani...gyereket is szültem neki. 12 év után muszáj volt véget vetni neki, mert nem akartam bele őrülni a dologba.
2017. nov. 15. 06:10
 12/24 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy 2 éves kapcsolatom, azóta eltelt másfél év és sokat randizgattam ezalatt, de akivel tényleg összejöttem volna, az mind külföldön élt. Így meg nem jöttem össze olyannal, aki ugyan közel lakik, de nem akarnék vele lenni. Viszont tényleg úgy vagyok vele, hogy ezután már csak 1 kapcsolatot szeretnék, de ő majd a férjem is legyen :)

A kompromisszumoknak viszont csak addig van értelme, amíg egyik félnek sem kell túl nagy/fontos dologról lemondania és amíg mindketten jól érezzük magunkat egymással. Nálam az ésszerűség fontosabb, mint a szerelem.

21L

2017. nov. 15. 06:25
 13/24 anonim ***** válasza:
Egyetlen harmonikus, szeretettel és szenvedéllyel telire vágyom, úgy, hogy voltak már kapcsolataim. 😊 29F
2017. nov. 15. 07:39
 14/24 anonim ***** válasza:
63%
Nekem is voltak ilyen rózsaszín álmaim, de az, hogy mi fog történni 3-5-10 év múlva, arra soha senki nem tud garanciát vállalni. Ettől még lehet ilyen szerencséd. Szóval én már az ötödik komoly kapcsolatban vagyok....44/f.
2017. nov. 15. 08:29
 15/24 anonim ***** válasza:
67%

Lehet, persze, régen is voltak ilyenek, de ma nem feltétlenül tartom jó dolognak.

Abban egyetértek, hogy igazodni kell, megbeszélni, tisztelni, becsülni és segíteni a másikat.

A tűrés viszont egy érdekes szó, amit használsz. Tűrni lehet, de nagyon hamar egészségtelenné válik.

És nekem úgy tűnik, te egy ideát kergetsz.

Emberek vagyunk, nem tökéletesek. Lehet hogy te meggebedsz hogy működjön egy kapcsolat, és mégis szétmegy. Ez egy két emberes játék.

Plusz én eléggé erősen hiszek benne, hogy az emberek legnagyobb százaléka nem tud tizenévesen vagy pl. húszévesen párt választani. Egyszerűen nem érettek rá. Plusz ma tovább élünk, több stressz ér, már nem az a legnagyobb gond hogy kivigye az asszony az ebédet a földön dolgozó urának, aki néha amúgy is elveri, de hát ez "így van rendjén".

A rossz párkapcsolatban levés, szakítás, majd a gyászfolyamat fejleszti az embert. Ezt lustaságból, félelemből kihagyni badarság. Sokan elnyomják inkább magukat, aztán 10-20 év múlva vagy belebetegednek, vagy csinálnak valami őrültséget, esetleg kinyírnak valakit, vagy magukat.

Szóval jogod van abszolút ezt gondolni, más kérdés, objektívan szemlélve, jó döntés-e.

2017. nov. 15. 08:31
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha a mostani paromat 17 evesen ismertem volna meg akkor nem lett volna mas kapcsolatom. Szerencsere igy se lesz tobb :-)
2017. nov. 15. 08:32
 17/24 anonim ***** válasza:

Mi 18 évesen ismerkedtünk, meg, elsők voltunk egymásnak mindenben, így indult.

Azán kiderült, hogy ez mégsem igaz és ennek megfelelően folytatódott majd zárult 10+ év után a mi nagy szerelmünk és történetünk.

Ha akkor tudjuk azt, amit csak ezután tapasztaltunk meg, akkor még ma is együtt lennénk.

2017. nov. 15. 09:49
 18/24 anonim ***** válasza:

Én 21 évesen koromban életre szóló kapcsolatot kerestem, sajnos 2 sikertelen kapcsolat után kicsit letört a lelkesedésem, de hiszem, hogy még összejöhet :)

a megfelelőt kell megtalálni és nem olyat aki belekényelmesedik a kapcsolatba :) én melléfogtam, de szerintem simán lehetséges megfelelő társat találnia mindenkinek, van akik egyből megtalálják és remélhetőleg nincs jelen a "még nem éltem ki magamat" érzés

24F

2017. nov. 15. 09:56
 19/24 anonim ***** válasza:

#18-as vagyok:

ja és még annyit mellétennék, hogy nem éri meg kitartani olyan mellett aki nem értékeli azt amit teszel érte!

ha a másik nem képes fejlődni, elismerni és megbecsülni, akkor egy idő után nem éri meg vele maradni, inkább a megfelelőt keresd és ne maradj olyan mellett aki nem érdemli ezt meg!

fontos a kitartás, de nem mind1, hogy ki mellett is tartasz ki :)

2017. nov. 15. 09:58
 20/24 anonim ***** válasza:
Hű legyél magadhoz. Ne tűrj. SZeress s fejlődjetek.
2017. nov. 15. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!