Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy minden fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy minden fiú amint megtudja higy van egy gyerekem már nem akar tőlem semmit? 22/L

Figyelt kérdés
2017. nov. 14. 19:11
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak szemében egy nő gyerekkel ugyanolyan mint a te szemedben az az életképtelen fiúcska akit 30 évesen a mamahotelben a szülei tartanak el.
2017. nov. 14. 20:38
 22/35 anonim ***** válasza:
82%
Én 31 éves egyedülálló anya vagyok 4 éves gyerekkel, és még így is nagyjából reménytelennek tűnik a dolog úgy, hogy 35-40 évesekkel ismerkedek. 22 évesen nem csodálom, hogy fejvesztve menekülnek a korodbeliek, ha meghallják.
2017. nov. 14. 20:40
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
25 éves vagyok, komoly kapcsolatot keresek, stabil állásom van, rendkívül jól bánok a gyerekekkel.. és még így is messze kerülnék egy fiatal anyukát kapcsolat szempontjából. Egész ideáig küzdöttem az életemben azért, amim most van. Végre elkezdhetném élvezni egy kicsit az életet, és most adjak fel mindent azért, hogy egy nőnek a 2. legfontosabb legyek az életében a gyereke után, ami nem is az enyém? Annyira nem vonz a történet..
2017. nov. 14. 21:01
 24/35 anonim ***** válasza:
Múltkor még 23 éves voltál. Arra felé visszafelé megy az idő?
2017. nov. 14. 21:09
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem akarom más gyerekét nevelni, kettő 23-24 évesen EGYÁLTALÁN nem akarok utódot :)
2017. nov. 14. 21:19
 26/35 anonim ***** válasza:
61%
Alapvetoen nem a gyerekvallalassal van a gond ebben a korban, hanem 22 eves egyedulallo anya vagy. Ebbol mindenki azt vonja le, hogy eretlen vagy es felelotlen.
2017. nov. 14. 21:49
 27/35 A kérdező kommentje:
Ja én vagyok a felelotlen mert a gyerek apja lelepett mikor terhes voltam pedig nagyon akarta a babat. De attol meg enis vagyok egy normalis kapcsolatra a gyerekem meg akkor is a gyerekem marad
2017. nov. 14. 21:53
 28/35 anonim ***** válasza:
Vágyhatsz, de be kell látni, hogy 22 éves, egyedülálló, kisgyerekes anyaként nem Te vagy az álomnő a férfiak számára.
2017. nov. 14. 22:09
 29/35 anonim ***** válasza:

Van munkád ? El tudod tartani magadat és a kicsit ? Vállalnál még gyereket ? Bízol még a férfiakban ?

Ha ezekre nemleges a válasz, akkor bizony nem vagy túl jó parti.

31/f

2017. nov. 14. 22:11
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pasid lelepett, akkor ez mennyire stabil parkapcsolat volt? 1eve jartatok, feszbukkon minden masnap toltottetek fel kozos kepet, es irtatok ala, hogy “szeretlek kicsim” “orokke” esatobbi? Valami csak nem volt rendben, ha ennyi voltal a pasidnak, te pedig vallaltad, hogy szulsz neki.
2017. nov. 14. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!