Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy minden fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy minden fiú amint megtudja higy van egy gyerekem már nem akar tőlem semmit? 22/L

Figyelt kérdés
2017. nov. 14. 19:11
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Mert ebben a korban még sajátot se nagyon akarnak, így aztán lelépnek.

Szerintem 30-körüli szingliknél próbálkozz (ha beleférne még egy gyerkőc).

2017. nov. 14. 19:30
 12/35 anonim ***** válasza:
87%

- nem akarja más gyerekét nevelni

- ilyen fiatalon meg pláne nem, de még sajátot sem

- felelőtlennek és zűrősnek tart téged

- viszont a 22 éves lányoknak általában mincs gyerekük, van miből válogatni.

Tudom, hogy rideg válasz, de egyszerűen nem hogy, nem ez az igényük, de ez nekik inkább velejáró teher lenne.

2017. nov. 14. 19:32
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag mindent leírtak előttem.

A korodbeliek tanulnak, szórakoznak, nem pedig más gyerekét pátyolgatják.

2017. nov. 14. 19:39
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne jelen egyáltalán az apa az életetekben, talán még elfogadható is lenne. Ám a legtöbb húsz körüli nő, akinél gyerek születik, tudatlanságból és carpe diem felfogásból szokott eredni, szóval nem egy IQ fighterek.
2017. nov. 14. 19:54
 15/35 A kérdező kommentje:
Nem gondolom hogy felelotlenseg volt hogy gyereket szultem ha vissza csinalhatnam se csinalnam maskepo mert o a mindenem es aki nem fogad el gyerekestol az nem is akar igazan.
2017. nov. 14. 19:55
 16/35 anonim ***** válasza:
14%
Ez is bizonyítja hogy a férfiaknak nemcsak egy numera kell.
2017. nov. 14. 19:58
 17/35 anonim ***** válasza:
89%
Akkor mi a probléma? Keresd tovább az egyetlen kivételt akit nem zavar hogy 22 évesen gyerekkel, sőt! más gyerekével kell foglalkoznia.
2017. nov. 14. 20:08
 18/35 anonim ***** válasza:
85%

Nos, 25 éves férfiként szeretem a gyerekeket, illetve nagyon jól ki is jövök velük, de inkább saját gyereket szeretnék, mint másét (nem bántásból mondom). Én jelenleg - és szerintem a korombeliek többsége - a helyüket keresik a világban, munkahely, tanulás, diplomaszerzés, kapcsolatépítés, szórakozás. Emellett egy gyermek gondozása hihetetlen sok energiát és időt igényel, ami nem fér bele, főleg, úgy, hogy még dolgozik is az ember.

Valószínűleg, hogy az idősebb férfiak jobban megbarátkoznának ezzel a szituációval, mert talán nekik az életük már olyan szakaszban van, hogy belefér az idejükbe. Ennek ellenére még az idősebbek is gondolkodóba esnének, mert inkább saját gyermeket szeretnének (sőt már szerintem azt is meggondolják a mai világban...).

2017. nov. 14. 20:09
 19/35 anonim ***** válasza:
66%
En 23 eves jottem ossue a mostani parommal aki most 33 eves persze majd szeretne sajatot is ami nalam nem.akadaly 3 eve vagyunk egyutt :) talan probalkozz 30-as pasiknal :) 26N
2017. nov. 14. 20:09
 20/35 anonim ***** válasza:
74%

30 vagyok és nekem sem kellene olyan lány akinek van gyereke. Inkább olyan férfiaknál próbálkozz akik ugyanúgy egyedül nevelik a gyereküket.

Bár ez kissé nehéz, hiszen a bíróság szinte mindig az anyának ítéli, a férfi pedig lemondhat róla. Akkor próbálkozz olyan férfiaknál akiknek van gyerekük és nevelik is csak már nincsenek együtt a gyerekük anyjával.

2017. nov. 14. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!