Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy megtudja mit akar?
Figyelt kérdés
Az a történet, hogy elég régóta együtt vagyok a párommal. Szép volt minden teljesen 3 évvel ezelőttig azután kezdett el minden romlani köztünk. Nem figyel már rám már nem kíván meg annyiszor mint előtte. Valahogy elhidegültünk egymástól. Kérdezem mindig mi a baj próbáljuk megoldani a problémát, de azt mondja hogy hagyjam békén nincs semmi baja, pedig én látom érzem, hogy valami nincs rendben. Néha mondja, hogy jobb lenne külön, nem bírja sokáig mellettem. De kb. ennyivel elintézi, de azt nem mondja, hogy mi a baja velem. Így, hogy változzak ha azt se tudom mi baja velem?2017. márc. 31. 05:50
1/4 anonim 

válasza:

Szerintem, mindegy, hogy te mit tennél meg ezért a kapcsolatért... ő (már?) semmit.
2/4 anonim 

válasza:

Mit töröd magad ha képtelen elmondani .i baka? Szakitani meg gyáva. Gondolom már nem szeret , de addig el van veled míg nem jön jobb.
4/4 anonim 

válasza:

Semmit !Nem mondja el mert szarik az egészre és az régen rossz ha igy viselkedik !Én elhagynàm nem kinlódnék vele !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!