Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőmből füves lett Angliáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmből füves lett Angliában, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ebben a félélvben ott tanul, és most hétvégén haza tudott jönni, szeptember közepe óta nem láttuk egymást.

Sose volt kimondottan bulizós, de nem is volt egy angyal, szóval nem arról van szó, hogy eddig elnyomta volna

magában és most kitört volna ez belőle.

Ahogy hazaértünk, ő előre ment egy táskájával, én meg elkezdtem kipakolni a kocsiból a cuccait, beálltam a garázsba stb.

Mire beértem, már az asztalon volt egy zsacskó fű, ő meg szívta a vízipipáját vagy mit.

Mikor kérdőre vontam, hogy ezt mégis hogy képzeli, azt mondta, hogy ott az egyetemisták körében ez ilyen bevett dolog, mindenki csinálja, és ő is már rég ki akarta próbálni, csak eddig nem volt lehetősége. Illetve hogy nem azért szív, mert valami baja lenne, depresszió stb, szóval ne aggódjak, hanem mert "csodálatos" érzés betépve lenni, és mivel nem lehet túladagolni, nem látja akadályát miért ne csinálhatná, odakint minden nap szokta.

Valamint hozzám vágta, hogy ha már ezen kiakadok, akkor nem is mondja el, miket próbált még, pedig remélte, hogy együtt is csináljuk.

Mit csináljak? Szakítani nem akarok vele, mert nem önmaga, tehát nagyban sz*rna rá és nem érne semmit, és magára hagyni se akarom, mert akkor csak még tovább süllyedne.

24/F 20/L

2017. nov. 14. 16:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem felejtős lenne, nem lennék együtt egy drogossal egy percig sem. Nem, akkor sem ha nem okoz függőséget. Nem, dohányossal sem.

Hogy szakítás után még tovább süllyed...hát kérlek, nem válthatsz meg mindenkit...

2017. nov. 14. 19:21
 12/15 anonim ***** válasza:
32%

Nagyon el vagy tévedve.

Ő is, de ha ő nagyon, te orbitálisan.

Tudatmódosítókat nem lehet kipróbálni... Ezek olyanok mint egy művészet. Csak gyakorolni lehet a tökéletességig.

Bulizásnak vagy nem angyaliságnak semmmmmi köze ehhez.

Tanulj. Gondolkodj.

De igen... Önmaga. Csak egy begyorsult a tudat alatti szintű szellemi fejlődése.

2017. nov. 14. 21:09
 13/15 anonim ***** válasza:
csak engem izgat a gondolat, hogyan hozta át a határon/repülőn?
2017. nov. 15. 10:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Az alkohol és a dohány is drogok.
2017. nov. 15. 12:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha havi 1-2 alkalomról lenne szó, otthon, nyugiban elszívni egy cigit, azzal semmi gond nincs szerintem. Viszont valóban, ha más dolgokat is kipróbált és napi szinten füstöl, ott probléma van. Még fiatal, nem késő, de szerintem tartsatok szünetet.
2017. nov. 15. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!