Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmből füves lett Angliában, mit csináljak?
Ebben a félélvben ott tanul, és most hétvégén haza tudott jönni, szeptember közepe óta nem láttuk egymást.
Sose volt kimondottan bulizós, de nem is volt egy angyal, szóval nem arról van szó, hogy eddig elnyomta volna
magában és most kitört volna ez belőle.
Ahogy hazaértünk, ő előre ment egy táskájával, én meg elkezdtem kipakolni a kocsiból a cuccait, beálltam a garázsba stb.
Mire beértem, már az asztalon volt egy zsacskó fű, ő meg szívta a vízipipáját vagy mit.
Mikor kérdőre vontam, hogy ezt mégis hogy képzeli, azt mondta, hogy ott az egyetemisták körében ez ilyen bevett dolog, mindenki csinálja, és ő is már rég ki akarta próbálni, csak eddig nem volt lehetősége. Illetve hogy nem azért szív, mert valami baja lenne, depresszió stb, szóval ne aggódjak, hanem mert "csodálatos" érzés betépve lenni, és mivel nem lehet túladagolni, nem látja akadályát miért ne csinálhatná, odakint minden nap szokta.
Valamint hozzám vágta, hogy ha már ezen kiakadok, akkor nem is mondja el, miket próbált még, pedig remélte, hogy együtt is csináljuk.
Mit csináljak? Szakítani nem akarok vele, mert nem önmaga, tehát nagyban sz*rna rá és nem érne semmit, és magára hagyni se akarom, mert akkor csak még tovább süllyedne.
24/F 20/L
Az ő élete, az ő felelőssége.
(Még mindig jobb, mint ha Bokros lenne...)
Én a helyedben nem csak azon aggódnék, hogy füvezett.
Nyakamat ráteszem, hogy félre is kefélt..
Nincs baj a fűvel.
Csak a barátnőd nem jól csinálja. Tényleg nem lehet rászokni, de amit írtál, az a függők alap szövege...csodálatos beállni. Mondjuk havi egy az még jó, arra azt mondanám hogy, “na gyere babám, tekerjünk egyet”.
A barátnőd függő.....majd jönnek a keményebbek...vagy már tolja is, csak később foglya kívánni...
Szoktasd le, havi 1-2 szál.
Én nem vagyok egy beszűkült ember...bár már voltak drogproblémáim..szóval ismerem ezt.
Ez a tilokus (bocsi haver) hülye agyalágyult tinipcsa a csaj és csak brahiból, aztán addig lesz jó kedve míg míg benne lesz az anyag, aztán már az sem....na mindegy.
Oldjátok meg....
Lehet lepontozni, de szerintem ameddig tudja finanszírozni és mellette el tudja látni a feladatait (egyetem, esetleg munka stb.) addig semmi probléma nincs.
Fizikai függőséget tényleg nem okoz, szóval emiatt sem akkora ügy.
Ez szar ügy és azért tudom, mert voltam ilyen helyzetben, de az nem volt ennyire vészes.
Ugye itt az a gáz, hogy vissza fog menni.
Úgy se tudsz mit csinálni, max szólsz a szülőknek, aztán majd Te leszel a segg fej.
Nekem 2 hét Olaszország után változott meg, tanulmányi kirándulás.
Ez idő alatt vagy csak 10 pasi dugta meg, plusz végigdrogozták a két hetet. Hazajött, visszább vett, de a drogokat meg a farkakat nem vetette meg titokban továbbra se. Szakítottunk, jó nagy cirkusz volt, már az elején le kellett volna lépni.
Mára egy tipikus f aszcibáló főnök előtt naphosszat térdelek ótvar, leélt, drogos semmirekellő lett belőle.
de szerintem ameddig tudja finanszírozni és mellette el tudja látni a feladatait (egyetem,"
Persze, mert a minden nap füvezőkre pont ez jellemző.
Ő nem függő, de ha este nem tekerhet egyet, akkor már be van reccsenve :D
Ezt senki más nem tudja eldönteni helyetted. Ha belegondolok, engem nyilván a drogozás ténye is zavarna, de nem ez lenne a fő gond. Az szerintem fontosabb, hogy egy ilyen horderejű dologról nem számolt be neked, sőt, még ő van felháborodva, hogy kiakadsz.
Mint valaki fentebb írta, szinte biztos, hogy más is volt ott. Hiszen azt is "mindenki csinálja".
Verdikt: dobnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!