Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom elment külföldre dolgozik, kéthavonta jár haza. Nagyon hiányzik, félek a kapcsolatnak vége lesz így. Milyen tanácsot tudtok adni?
sziasztok! végre értelmesebb válaszok! úgy látszik az értelmes emberek éjjel alszanak, és csak a primitívebbek írtak. Kicsit elkeserítettek, de most jobb kedvre deültem. Természetesen nem várok semmi komolyat ettől az oldaltól, kicsit szomorkás, keserű voltam este egyedül. Én is úgy gondolom, hogy egy komoly kapcsolat ennyit ki kell bírjon! Valóban melegen kell tartani akapcsolatot, minden nap beszélünk, látjuk egymást kamerán. Nem ugyan az, de ez is valami! És tényleg annyit dolgozik, látom rajta, örül, ha él!
Köszi a normális válaszokat!
Mi fél évig voltunk 1000km-re egymástól. Kibírtuk, nagyon nehéz volt, de muszáj.
Az viszont teljesen egyértelmű volt, hogy valamelyikünk költözik vagy előbb bolondulunk bele. Végül én jöttem hozzá, mert nem volt, mi otthon tartson.
Nem csaltuk meg egymást, bár mi háromhetente találkoztunk 3-4 napra (akkor első nap volt, hogy 4-5 alkalommal is szeretkeztünk, mert nem tudtunk betelni egymással) :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!