Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom elment külföldre dolgozi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom elment külföldre dolgozik, kéthavonta jár haza. Nagyon hiányzik, félek a kapcsolatnak vége lesz így. Milyen tanácsot tudtok adni?

Figyelt kérdés
2017. nov. 13. 22:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, írtad utólag, hogy te is ki fogsz menni - úgy már oké, van jövője :D Bár nem mindegy, hogy fél év múlva mész ki, vagy 2 év múlva. Nem azzal van a gond, hogy ne lehetne 2 hónapot kibírni szex nélkül, aki ennyit nem bír ki, az egy primitív ösztönlény...arról van szó, hogy könnyen eltávolodhattok egymástól ennyi idő alatt. De csak rajtatok múlik.
2017. nov. 14. 06:51
 22/27 anonim ***** válasza:
Menj utána, amint lehet. Ez így nem tartható, mikor hetente láttam a barátomat, akkor is nagyon elidegenedtünk.
2017. nov. 14. 09:31
 23/27 A kérdező kommentje:

sziasztok! végre értelmesebb válaszok! úgy látszik az értelmes emberek éjjel alszanak, és csak a primitívebbek írtak. Kicsit elkeserítettek, de most jobb kedvre deültem. Természetesen nem várok semmi komolyat ettől az oldaltól, kicsit szomorkás, keserű voltam este egyedül. Én is úgy gondolom, hogy egy komoly kapcsolat ennyit ki kell bírjon! Valóban melegen kell tartani akapcsolatot, minden nap beszélünk, látjuk egymást kamerán. Nem ugyan az, de ez is valami! És tényleg annyit dolgozik, látom rajta, örül, ha él!

Köszi a normális válaszokat!

2017. nov. 14. 10:32
 24/27 anonim ***** válasza:

Mi fél évig voltunk 1000km-re egymástól. Kibírtuk, nagyon nehéz volt, de muszáj.

Az viszont teljesen egyértelmű volt, hogy valamelyikünk költözik vagy előbb bolondulunk bele. Végül én jöttem hozzá, mert nem volt, mi otthon tartson.

Nem csaltuk meg egymást, bár mi háromhetente találkoztunk 3-4 napra (akkor első nap volt, hogy 4-5 alkalommal is szeretkeztünk, mert nem tudtunk betelni egymással) :).

2017. nov. 14. 16:36
 25/27 anonim ***** válasza:
Ilyen kérdéseket itt felesleges feltenned, mert csak lehúznak. Nem mindegy, hogy ezt kiírod úgy, hogy együtt vagytok 4 hónapja, vagy nem mindegy, hogy ezt kiírod úgy hogy, együtt vagytok 4 éve, épp gyereket akartok és emiatt hitelmentes házat, ezért ő elmegy és megkeresi az árát, hogy nyugodtan éljetek. De itt mindenki egyből leírja Neked, hogy tuti megcsal. Ne Ők azok, akik életükben nem dolgoztak külföldön. Akkor képben lennének, hogy ott, ha fizikai munkás vagy akár férfi vagy akár nő (pincér, konyhai kisegítő, babysitter, takarító, stb) annyit dolgoztatnak, hogy a beled kidolgozod. Nincs a kerítés kolbászból, a pénzt nem adják ingyen. Értetek ment ki, várja hogy mehess Te is, közben kilóg a bele annyit dolgozik, ne terheld hülyeségekkel és legyél megértő és igyekezz ki hozzá.
2017. nov. 15. 19:16
 26/27 anonim ***** válasza:
*ne = na csak elírtam
2017. nov. 15. 19:17
 27/27 A kérdező kommentje:
Nyugi kibirtuk..itthon van. Minden ok. Most is kint dolgozik. De epp kint vagyok vele. Es amugy 2 hetente jon haza! 😊
2018. aug. 1. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!