Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom elment külföldre dolgozi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom elment külföldre dolgozik, kéthavonta jár haza. Nagyon hiányzik, félek a kapcsolatnak vége lesz így. Milyen tanácsot tudtok adni?

Figyelt kérdés
2017. nov. 13. 22:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
a szüzek hogy osztják az észt...vicces :D
2017. nov. 13. 22:48
 12/27 anonim ***** válasza:

Előző:

Én nem vagyok szűz, és mégis úgy gondolom, hogy ennek a kapcsolatnak nincs jövője.

2017. nov. 13. 22:54
 13/27 anonim ***** válasza:
Amúgy én írtam a 3-as és a 9-es kommentet (előző voltam)
2017. nov. 13. 22:55
 14/27 A kérdező kommentje:
12-es, mire alapozod, hogy nincs jövője???
2017. nov. 13. 22:57
 15/27 anonim ***** válasza:
Ha szeretitek egymast akkor kibirhato
2017. nov. 13. 22:59
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

"komoly. TE komolyan olyan naíva vagy hogy 2 hónapig kibírja kufirc nélkül? Ha erre igen a válasz akkor most fordulok fel...

Az ilyen férfiaknak helyben van "csajuk". Kivétel nélkül. "

Hát akkor felfordulhatsz, mert simán ki lehet bírni 2 hónapot. Ha te ilyennel nem találkoztál, nos, az nem minket minősít ;)

2017. nov. 13. 23:01
 17/27 anonim ***** válasza:
menj utána :)
2017. nov. 13. 23:06
 18/27 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szűz,de én is azt mondom,hogy örülj,ha nem dob egy hozzá közel lévő nő miatt,vagy nem csal meg.
2017. nov. 14. 00:34
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Te komolyan gondolod hogy ha itt a GYIK-on felteszed ezt a kérdést akkor korrekt válaszokat fogsz kapni? Na ne viccelj! Fogsz kapni egy csomó privát ajánlatot hogy vele csald meg a párodat és a legtöbben hűtlenséget prognosztizálnak és téged is arra buzdítanak.

Ha kölcsönösen szeretitek egymást akkor ki fogtok tartani egymás mellett adiig biztosan amíg legetőségetek lesz újra együtt élni. Persze ehhez nai szinten kell tartani a kapcsolatot ahhoz hogy ne aludjon ki az a láng.

Sokan akik külföldön dolgoznak kisebb gondjuk is nagyobb annál hogy félrelépjenek napi 13-14 óra meló mellett heti 6 munkanappal.

2017. nov. 14. 01:24
 20/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, nyugi, ha napi szinten tartjátok a kapcsolatot, és szeretitek egymást, nem lesz gond. Az itteni válaszolók nagy része sajnos megkeseredett nyomorék, nem adnék a szavukra.
2017. nov. 14. 02:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!