Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt miért nem ismerik be sokan, hogy a nők sokkal szebbek és sokkal partiképesebbek, ha minél jobban felturbózzák magukat?
Gondolok itt olyanokra, hogy hajhosszabbítás, mellplasztika, műköröm, smink, kondi, kihívó ruhák stb.
A nőiesség erről szól, mindig a nőies dolgokat emelik ki magukon, száj, mellek, hosszú haj, akiknek ezek nincs, az egyszerűen nem olyan jó nő, aki pedig nem sminkel és nem ad az öltözködésére, az beleolvad a környezetébe.
Miért baj, ha felturbózzák magukat a lányok? Legalább beismerik a hiányosságaikat.
30/F (mielőtt valami kisfiúnak, vagy éppen valami libának nézne :D)
Mindenkinek más jelenti a nőiességet. Persze, vannak másodlagos nemi jellegek, amiket lehet turbózni, de sok embernek az már túlzás kategória, ami erőltetett vagy eltúlzott. Az biztos viszont, hogy a túlzásra mindig volt, van, lesz kereslet. De érdemes megnézni, milyen típusú pasik keresik az olyan típusú nőket komoly kapcsolatra - azok, akik maguk is eltúlozzák magukon a társadalom szerint férfiasnak számító dolgokat, vagy akik komplexusosak, és a nő az oldalukon kb. farokhosszabbítónak számít. Egy simán ápolt, egészséges, természetesen szép nő ugyanolyan partiképes, csak épp más típusú férfiaknál.
(azt meg nem hinném, hogy hiányosságnak számítana, ha vkinek nincs G-s szilikonmelle lapos hashoz, nincs kilométeres hegyes körme, virsliszája meg nem pakol ki mindent, mint a húspiacon)
Az igaz,hogy luxus qrvaként jobban lehet így érvényesülni.
Gondolj bele,egy olyan szinten xarrá műtött nőt,mint a Kelemen Anna, el tudsz képzelni orvosnak vagy jogásznak?Ugye nem?Pedig nagy általánosságban a női jogászok és a női orvosok sem igénytelenek.
Nem mondom,hogy abszolúte nem korrigálnak magukon,de azért közel se esik át értelmes nő így a túloldalára.
Általában azok keresnek maguknak ilyen műnőt,akik uralkodni akarnak a barátnőjükön, nem szeretnének egyenrangú partnert.
Ha van pénzed, bármikor felkarolhatsz egy proli fruskát, akinek állod a műtéteit,ha neked ez a vágyad.
Vagy vegyél gumibabát,azok se csúnyábbak a műnőnél.
Szerintem itt az lehet pár embernek a problémája, hogy természetesen is elérhető ezek közül sok dolog, bár, ami csak genetika útján (pl. száj, mellek.)
A hajat és a körmöt simán lehet növeszteni, én azt teszem, és nagyon örülök neki, hogy mindig olyan hosszú, és nem rövidül le mondjuk havonta, amikor leszedem róla a műdolgokat. Ettől függetlenül nem ítélem el ezeket sem, először én is műkörömmel kezdtem, mert gyengék voltak a körmeim, és ha szabadon voltak, letörtek. Aztán elkezdtem őket ápolni, akár vitaminok útján is, miközben fent volt a műköröm. Ma már nincs szükségem rá.
22/N
Elég szubjektív, kinek mi a jó nő. Én is dekoratívnak tartom az ilyen nőket, viszont elég keskeny a határ az "igényes, dekoratív jó nő" meg a közönséges között szerintem, és sokan inkább átesnek a közönséges kategóriába.
Vagyis sok esetben ha pótajas, műkörmös, mindent kidobós lányokat látok, nyilván dekoratívnak találom, de sokszor, kifejezetten olcsó hatást kelt.
Mondjuk az is biztos, hogy a pasik nem agyon tesznek különbséget az ízléses meg a gagyi munka között.
Néha olyan gagyi basic, olcsó póthajas csajokra mondják, hogy atomkirály csaj, hogy csak röhögök magamban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!