Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rá jön vagy nem?
Még szűz vagyok !!
És össze jöttem egy sráccal akinek azt mondtam hogy nem vagyok az , mert nem mertem el mondani neki hogy én szűz vagyok ennyi idősen mielőtt itt jönnétek avval hogy miért vagyok szűz ennyi idősen , azért mert nagyon válogatós vagyok több udvarlom lehetett volna de nekem ők nem tetszettek !! Sokan mondták hogy ez nagy baj hogy válogatós vagyok !! Meg nem feküdtem le senkivel sem pedig többen is voltak akik csak szexet akkartak tőlem de én nem egyesztem bele??
És a kérdésem hogy a barátom rá jön ha le fekszem vele hogy szűz vagyok ???
Lány: 23 éves
Ja, tok jo lesz, majd amikor lenduletbol szenvedelyesen bevagja neked...
Amugy picit gondolkodj mar... a testedbe beengedned, az oke, de kinyitni a szadat es oszinten kommunikalni vele, azt mar nem, az ciiikiii... hany eves vagy agyilag? 12?
elég egyértelmű, h rájön.
(igekötőket ne írd már külön ott, ahol egybe kell, jó? :) )
Rá fog jönni,meg egyébként is célszerű elmondani neki,hiszen egy szűz lányhoz nem úgy fog közeledni,mint egy tapasztalthoz.
A saját érdekedben tudasd vele,még most.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!