Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mitől lesz számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mitől lesz számotokra taszító egy nő?

Figyelt kérdés

Nem tartom magam csúnyának, teljesen átlagosan nézek ki, de néha sírni tudnék attól, ahogy a környzetemben kezelnek a szinte idegen férfiak, csoporttársak.

17-22 közöttiekkel vagyok egy csoportban egyetemen, én 24 vagyok.

Senkinek nem ártottam, mégis mindenki úgy menekül előlem, mintha kötelező lenne.

ha csak mellettem van hely, inkább le se ülnek. Ha valakire akárcsak véletlen is ránézek, vagy elfordul, vagy pofákat vág.

Kezdem azt hinni, velem van a baj, hisz egymástól függetlenül ennyi ember nem lehet hibás.

Olyan, mintha mindenki undorodna tőlem, egyszer az egyik srác, akinek nem volt más választása, mint mellém ülni, 180 fokban megfordította a széket, és úgy ült órán, nekem háttal.

2017. nov. 10. 21:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Zsíros test, hippi külső, ronda arc, haj...
2017. nov. 10. 22:23
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a kinézet ebben az esetben egyáltalán nem számít. Nem társkeresésről vagy modell válogatóról van szó, hanem csak egy sima iskolai óráról.

Én arra tudok tippelni, hogy a viselkedésedben, kisugárzásodban van valami fura. Ez valószínűleg egy kép alapján nem mondható meg, ezért azt tudom tanácsolni, hogy kérdezz meg valakit, akiben megbízol.

22/N

2017. nov. 10. 23:04
 13/16 anonim ***** válasza:
85%

Lehet, hogy elterjedt rólad, hogy szemmel versz, feszülettel maszturbálsz szombatonként és kedvenced a csecsemő, paprikás lisztben, közepesen átsütve.

31/f

2017. nov. 10. 23:32
 14/16 anonim ***** válasza:
87%
lehet hogy túl átlagosan nézel ki és az már az ér mexes,női gatyás fiúkáknak nagyanyó öltözködés.
2017. nov. 10. 23:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Külsőre:

Nagymamahaj/"Etus" frizura

Extrém testalkat

Súlyosan hiányos fogsor

Belsőre:

Agresszió, hiszti a semmin

Kocsismód káromkodás, bunkóság, műveletlenség

Lumpenproli mentalitás, nyájszellem, bulvármédia fogyasztása nagykanállal

Egyéb:

Büdösség

Elmebeteg exbarát aki minden újat provokál vagy zaklat

Kisgyermek, mint bónusz adalék (plusz kisgyerek apjának örökös meg-megjelenése, mint "menő hétvégi fater")

2017. nov. 11. 00:30
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy csak símán bunkók, kirekesztők azok akikkel egy évfolyamra jársz. Engem a középiskolai osztályomban nem szerettek. okosabb voltam az osztálytársaktól, plusz nem tudok focizni, nem dohányoztam. Ez elég volt ahhoz, hogy pl soha ne hívjanak közös progrtamokra, moziba, stb.
2017. nov. 11. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!