Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mitől lesz számotokra taszító egy nő?
Nem tartom magam csúnyának, teljesen átlagosan nézek ki, de néha sírni tudnék attól, ahogy a környzetemben kezelnek a szinte idegen férfiak, csoporttársak.
17-22 közöttiekkel vagyok egy csoportban egyetemen, én 24 vagyok.
Senkinek nem ártottam, mégis mindenki úgy menekül előlem, mintha kötelező lenne.
ha csak mellettem van hely, inkább le se ülnek. Ha valakire akárcsak véletlen is ránézek, vagy elfordul, vagy pofákat vág.
Kezdem azt hinni, velem van a baj, hisz egymástól függetlenül ennyi ember nem lehet hibás.
Olyan, mintha mindenki undorodna tőlem, egyszer az egyik srác, akinek nem volt más választása, mint mellém ülni, 180 fokban megfordította a széket, és úgy ült órán, nekem háttal.
Teljesen átlagos, uinkább vékonyabb alakom van, nincs rajtam túlsúly.
Büdös biztos nem vagyok, hisz figyelek a higéniára, a fogápolásra is, rágózni is szoktam kb minden étkezés után, illetve akkor is, ha régóta nem ettem, erre figyelek. Rossz fogam sincs, járok fogorvoshoz rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!