Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Járnátok olyan férfiva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Járnátok olyan férfival, akinek hiányzik 2 foga?

Figyelt kérdés
Hiába ápolja fogait, hiába jár rendszeresen fogorvoshoz. Mégis ki kellet húzni a két fogát.

2017. nov. 10. 12:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nehogy már késő 20-as!!! korra az átlag fogakat potyogtasson, mert a falnak szaladok. Bölcsességfog elvesztése oké, de normális fogaké?

Nekem is vannak tömött fogaim, annak ellenére, hogy elektromos fogkefét használok meg fogselymet, még a fogorvost is megkérdeztem, hogy tuti jól használom-e. De hogy kiessen/kihúzzák... ez a kérdés csodásan egybevág azokkal, amikben fogat nem vagy csak hetente mosó emberek vannak.

2017. nov. 10. 13:20
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekem is kitört kettő, ráadásul szemfog, de még nem megyek haza, itt meg horror-áron csinálnák meg, úgyhogy két hétig így marad, sajna.

Pedig naponta mosom, selymezem és hullanak-törnek... utálom :(

A párom így is szeret, csak én nem mosolygok :/

2017. nov. 10. 15:32
 13/18 anonim ***** válasza:

11-es, szar genetikával simán!

Anyának egy! tömése volt élete végéig, olyan fogai voltak.

Apának már 30 évesen három műfog, mert eltörtek.

Én meg persze, hogy apám fogsorát örököltem és az enyémek is törnek le, hiába figyelek rájuk extrán.

De a páromnak 34 évesen pl. összvissz egy saroképítése van, mert dióhéjra harapott, de amúgy soha nem kellett a fogaihoz nyúlni.

2017. nov. 10. 15:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

VIII.Edgar Vinegar nevű felhasználó válasza:

Nem csajként írok, a legtöbb embernek úgy a kései huszas éveire hiányzik 1-2 foga, általában hátulról.

Bazki, ami hátul kijön, azt már nem kell megrágni. :-))

2017. nov. 10. 15:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha elöl van és látszik, akkor egyértelműen nem, ha meg hátul, úgyse dicsekszik vele, de igénytelennek tartom az ilyen embert.
2017. nov. 10. 18:02
 16/18 anonim ***** válasza:

9. vagyok.

Pegig nagyon nem csak az ápoláson múlik a dolog, hanem a genetikán is.

Anyukámnak 30 éves korában lett műfogsora, apukám 50 éves és már csak elől vannak meg a fogai, tesóm 30 éves, de már csak 1-2 érintetlen (nem tömött vagy gyökérkezelt vagy mű foga van) és én is erre haladok, nekem is rengeteg tömött, gyökérkezelt fogam van és majd, ha eljutok oda, hogy végre megcsináltatom, akkor lesz egy mű is. Mindannyian normálisan, rendszeresen ápoljuk a fogainkat, de mégis így járt mindenki... Ezzel szemben pl. volt egy rokonunk, aki 90-es éveiben halt meg, úgy, hogy az összes foga ép volt, holott soha életében nem mosott fogat...

2017. nov. 10. 18:52
 17/18 anonim ***** válasza:

Nagyapám is csak szódavìzzel öblìt ősidők óta, mègis megúszta 74 èvig. Nekem a bölcsessègfogaimmal van mázlim, mindegyik tök jól nőtt ki.

2017. nov. 10. 20:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem 8-at húztak már ki, pedig ápolom a fogaim. Ez van, genetika :) Mellesleg senkit se érdekel. 25/N
2017. nov. 12. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!