Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdenétek komoly kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek komoly kapcsolatot egy olyan férfival, aki elhasznált rongynak néz egy olyan nőt, akinek már gyermeke van?

Figyelt kérdés

2017. nov. 10. 11:00
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem is elhasznált rongy, de egy felelőtlen idióta az biztos.
2017. nov. 10. 12:25
 32/50 anonim ***** válasza:
29: nem pont erre gondoltam...
2017. nov. 10. 12:25
 33/50 A kérdező kommentje:
ez az egész kérdés egy személyeskedésből indult.
2017. nov. 10. 12:27
 34/50 A kérdező kommentje:
#32 nő vagy vagy férfi? hány éves ha nem titok?
2017. nov. 10. 12:29
 35/50 anonim ***** válasza:
Ja, mert fekete fehéren láttok, és nincs semmi átmenet, egy szóval sarkosítotok. Az is aki személyeskedett, és Te is (mondom ezt minden rossz szándék nélkül)
2017. nov. 10. 12:31
 36/50 A kérdező kommentje:
engem csak dühít az általánosítás.
2017. nov. 10. 12:32
 37/50 anonim ***** válasza:

Nézzétek, ezt akkor vehetitek ennyire a szívetekre, hit ti is vagy közeli hozzátartozótok, ugyanilyen felelőtlen nő volt.

Akinek nem inge, nem veszi magára.

Ebben a kérdésben, nem értünk egyet.

Napestig vitatkozhatnánk rajta, akkor sem értenénk egyet.

Szerintem, mindenki döntse el azt, hogy egy ilyen helyzetet, hogyan kezelne.

Én így, ti úgy, a szomszéd Juli néni, meg megint másként.

Szerencsére, nem vagyunk egyformák és mindenki dönthet, a saját belátása szerint.

:)

2017. nov. 10. 12:34
 38/50 anonim ***** válasza:

Zavar, ezért általánosítással válaszolsz. Kiváló logika! :D

Nem értem miért releváns a nemem és a korom, de ha egy kicsit visszaolvasol, akkor az egyikre választ kapsz.

2017. nov. 10. 12:35
 39/50 anonim ***** válasza:
38: Erről van szó! Köszönöm! :D
2017. nov. 10. 12:35
 40/50 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom! Mitől felelőtlen valaki és miért evidens, hogy a "semmire vállal gyereket", aki egyedül marad?

Én 28 évesen, 10 éves kapcsolat és 3 éves házasság után szültem. Van/volt jó munkám, közös saját lakás stb., amikor a kedves volt férjecském kitalálta, hogy ő külföldre megy dolgozni és nem akarja, hogy mi is menjünk. Ekkor volt 2 éves a gyerek.

Azóta is vígan megélünk, nincsenek megélhetési gondjaim, biztos egzisztenciám van és 30 éves, csinos, ápolt nő vagyok...

De te általánosítva minden egyedülálló anyát felelőtlen, semmire szülő, elhasznált rongynak titulálsz. Még szerencse, hogy nem bántasz meg senkit.

Ordít rólad, milyen mérhetetlenül ostoba liba vagy. Igen, ez személyeskedés, és vállalom.

2017. nov. 10. 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!