Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdenétek komoly kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek komoly kapcsolatot egy olyan férfival, aki elhasznált rongynak néz egy olyan nőt, akinek már gyermeke van?

Figyelt kérdés

2017. nov. 10. 11:00
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
88%
Ha ennyire éretlen a személyisége, valószínűleg már az első beszélgetésnél kiesik.
2017. nov. 10. 11:16
 12/50 anonim ***** válasza:
81%

Nem.

Nem kezdek idiótákkal.

Egyébként meg: nem mindig az van, hogy a semmire szült az asszony. Van olyan, hogy később szakítottak (amire egyáltalán nem számítottak az elején - tudod, ha tudom előre, hogy el fogok esni, akkor leülök), vagy meghalt az apuka. Sajnos ilyen is van.

22/N

2017. nov. 10. 11:16
 13/50 anonim ***** válasza:
12%
Meghajolok a zsenialitásotok előtt. :D
2017. nov. 10. 11:17
 14/50 anonim ***** válasza:
79%

az 5-ös válaszolónak feltenném a kérdést: akkor is így gondolkodnál, ha a férjed lép le, miközben te úgy érzed, minden rendben van?

Vagy menjünk tovább: a férjed meghal, és te ott maradsz a gyerekkel, (mint egy elhasznált nő) és auz ilyen nő soha ne vágyjon új kapcsolatra?

2017. nov. 10. 11:20
 15/50 anonim ***** válasza:
0%

Ne történjen ilyen, de ha a férjem meghalna, én nem vágynék új kapcsolatra.

2017. nov. 10. 11:21
 16/50 A kérdező kommentje:
de tudjátok mi a legjobb? Hogy senkinek nincs igaza! minden helyzet egyedi,nincs két egyforma nő sem férfi. A szerelem nem ilyen egyszerű,ha szerelmes az ember semmi sem állhat elé. Nagyobb gondok is vannak mint egy gyermek. Van aki előnynek gondolja ha már ott van az a csöppség és van akinek kiábrándító, de aki őszintén szeret annak nincs akadály.
2017. nov. 10. 11:22
 17/50 anonim ***** válasza:
34%
Mindenki eldönti, hogy mire vágyik, mit szeretne. Lehet, hogy egyetértünk vele, vagy nem.
2017. nov. 10. 11:25
 18/50 anonim ***** válasza:
86%

Én egy biztosnak hitt házasságba szültem kettőt.Aztán egy nap Zoltántól kapott egy viber-üzenetet, hogy "négy napja késik, lehet, hogy terhes vagyok"

Először össze akart hozni egy gyenge kamut, de nm volt hajlandó felhívni a számot.

Kiderült hogy egy alig 17 éves lányka. Na itt kibuktam. Annyi idős mint a húgom.

Kiderült hogy fél eves viszony, és össze-vissza ígérgetett neki, hogy el fog hagyni.

En nem úgy vettem észre, hogy leértékelt áru lennék, tavasszal tervezünk összeköltözést a párommal. Neki még nincs gyereke, de pár éven belül szeretne.

Most az a terv, hogy megnézzük, hogy funkcionálunk családként négyesben, aztán utána kiderül. Még bőven termékeny korban vagyok, de nem esek kétségbe, ha nem jön több gyerek.

2017. nov. 10. 11:25
 19/50 anonim ***** válasza:
16%
#18 Tanulmányozd a válaszokat, az előző kérdéseknél is, és rá fogsz jönni, hogy ez igazából a Te hibád, és gyorsan magadhoz húztál egy béta férfit. :D
2017. nov. 10. 11:28
 20/50 anonim ***** válasza:
100%

19! Ezen elröhögtem magam!

A legnagyobb vicc az, hogy az exet és a páromat összehasonlítva, inkább az ex béta.

Nem volt túl nagy önbizalma, 1-2 barátja, meg kollegák közt i haverkodás. 172centi és 60kiló.valószínűleg"Zoltán" is egyfajta önbizalomfröccs volt neki.

A páromat bátyámon keresztül ismertem meg, 34éves, van önbizalma, humora, baráti társasága. Érdekes személyiség es élvezzük egymás társaságát.

2017. nov. 10. 11:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!