Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek komoly kapcsolatot egy olyan férfival, aki elhasznált rongynak néz egy olyan nőt, akinek már gyermeke van?
Ezek nem szempontok. Csak az lehet alfa férfi, aki a saját gyerekét neveli. Ezt nem én találtam ki, ez törvényszerű. :D
Amúgy további sok boldogságot! ;)
Nem. Nekem nincs gyerekem, nem is akarok. De aki ilyen ocsmányul beszél másról akármilyen okból, az számomra felejtős.
Felőlem gondolhatja azt, hogy nem akar gyerekes nővel kezdeni, ez oké. De ilyen irracionális gyűlöletet nem tűrök meg.
3#, De miért égeted magad tovább? Ennyire brutálisan nem látod mit van a fejedbe amit megmutatsz?? Vedd már észre magad.
Nem, mert ahogyan 3#as is, ő is csak egy agymosott, agyhalott, általánosító, gondolkodni képtelen kölyök.
Kedves Red!
Attól, hogy én, így gondolkodom, az az én dolgom. De, szerintem én, nem sértegettem senkit és nem személyeskedtem. Senkinek nem mondtam, hogy azt tegye, amit én mondok, vagy kövesse a példám, vagy a gondolkodásom.
Én, nem nevelném szívesen más nő gyerekét, az biztos.
Hogy elítélem-e a felelőtlen nőket? Igen!
Egyetértek-e azokkal a férfiakkal, akiknek nem kéne egy gyermekkel rendelkező nő? Igen! (Ahogy nekem sem kellett volna anno, gyerekkel rendelkező férfi.)
Szerencsére, és a neveltetésemből fakadóan is, én megfontoltan döntöttem, nem fiatalon ugrottam bele a gyerekvállalásba a semmire vagy pár éves kapcsolat után.
Az meg, hogy a férjem után (ha netán történne vele valami) én, nem szeretnék másik kapcsolatot, szerintem az én dolgom és jogom, eldönteni.
Légy kedves, te se menj át, személyeskedésbe!
Köszönöm!
Khm...
"Igen, mert felelősségteljes, érett gondolkodású, hogy nem kezd felelőtlen, éretlen nővel, aki a semmire bevállalt egy gyereke"
Nem szívesen szólok bele, de ebben azért ott van a személyeskedés. :D
Az, általánosítás volt.
A személyeskedés az lenne, hogy pl. "Megmondanád, hogy mi jogon ugatsz bele minden kérdésnél, mindenki beszélgetésébe?"
Általában, a felelőtlen nőkről beszéltem, nem pedig egy itteni felhasználóról beszéltem, mint a fenti példa esetében, rólad.
Érzed a különbséget, kedves 76%? :)
Rólam aztán nem beszéltél, mert nem vagyok nő. :D Ettől eltekintve én egy általánosításba burkolt személyeskedést fedeztem fel az elejétől fogva, dehát emberből vagyok, félreérthetem. Na mindegy...
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!