Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri még titkos hódolóként próbálkozni?
Sziasztok
Eszembe jutott, hogy volt egy lány akiért tényleg tök sokat dolgoztam, hogy meghódítsam, szerveztem a dolgokat, infókat gyűjtöttem...
Lehet betegesen hangzik, de annyira azért nem az :D
Szóval kiszemelni valakit, megtudni róla minél többet, általában facebook, meg pár dologból sok leszűrhető egy személyből, főleg ha mondjuk egy utazótársam, vagy valaki akivel tudok személyesen is találkozni.
Keresnék valakit aki megfelel számomra, ritkán figyelek fel valakire, így megadott kontextusokban keresnék, gyerekek-állatok közelében, mert nekem kedves önzetlen lány kell.
Nem rányomulni, hanem akár kezdetben mondjuk leveleket írni neki, vagy kicsit modernebb megoldásokhoz folyamodni. Tehát először nem is tudná ki vagyok, később meg persze megismerkednék vele.
Vagy ez nagyon betegesen hangzik?
Nem úgy kell elképzelni, hogy a sötét éjszaka követném, meg ellopom a postáját, semmi ilyesmi fura dolgok :D
Ha valaki tetszik és megnyerő simán leszólítom, ha úgy van.
Például nem rég egy eladó lányra írtam rá, ott is picit nyomoztam, hogy megtaláljam facen. Sajnos már nem dolgozik ott ahol korábban volt, gondolom csak ideiglenes volt, de vele nem jött össze semmi.
Ez viszont felhozta bennem a régi dolgot, hogy ezt mennyire élveztem, egy kis nyomozósdi, meg tervezni, szervezni kell a háttér dolgokat :)
Vagy ez túl ilyen filmbe illő nyálas hülyeség?
24F
#11:
hát unalmasnak sokaknak unalmas lennék :D
otthonülős típus vagyok, főleg a céljaimnak élek :)
majd meglátom mit tudok ebből kihozni :)
Valószínüleg lepontoztok, de vállalom.
Nekem, mint lány, ez nem jönne be. Persze milyen, kedves, aranyos gesztus, hogy "nyomozol", de számomra nem. Hogy miért?
Tegyük fel, hogy randizunk. Beszélgetünk és te már tudnád, hogy ki a kedvenc énekesem, a kedvenc virágom stb.. Erős túlzással, de ezt úgy tudom elképzelni, hogy feljönne a zene mint téma és te mondanád, hogy nekem a kedvencem Michael Jackson. Itt elgondolkoznék, hogy vagy jól tippelsz, vagy honnan a fenéből tudja ezt egy idegen, amikor meg sem említettem semmi ilyesmit? Ugyanúgy ha hoznál virágot és tudnád mit szeretek. Ez persze kedves dolog, mindenképp pozitív, de én szeretem ismerkedésnél a bénázásokat. Például nem olyan csokit adsz, amit szeretek. Nekem imponálóbb ha helyben ismerjük meg egymást, akkor én szóban el tudom mondani, hogy mit szeretek és milyen vagyok. Szeretem ha ezeket tőlem kérdezi meg a randi partnerem, sokkal személyesebb. A másik dolog, hogy én meg rólad szinte semmit sem tudnék, és ez kicsit ijesztő. Nem biztos, hogy az arcomba vágva sorolnád, hogy miket szeretek, tudom, de mégsem 'esne jól'.
Csak annyit akartam ezzel mondani, hogy a randi, illetve a (telefón)beszélgetések arra vannak, hogy megismerj és élőben légy Sherlock :)
#13:
köszi a választ :)
nem akarok nagyon sok infót kinyomozni róla, inkább csak az elérhetőséget és utána beszélgetést kezdeményezni vele, de még nem szemtől szemben akár :)
vagy tényleg kicsit régimódian akár levelet írni, az még tetszene is
a személyesen megszerzett infók, ha pl látom milyen ruha van rajta, vagy épp mit olvas...előnyös lehet, de nem akarok mindent kinyomozni, az úgy tényleg unalmas lenne
inkább hagyjam ezt és ha tetszik, szimpatikus egy lány akkor szólítsam meg és kész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!