Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti az érettebbnek látszó nőket, vagy a koruknál fiatalabbnak kinéző nőket részesítitek előnyben? Melyik fajtára buktok inkább?
Érett alatt azt írtam, aki annyinak néz ki, amennyi, vagy idősebbnek, illetve az alkata sem kimondottan törékeny, kislányos.
A másik csoportba pedig a kislányosabb arcú, esetleg törékenyebb alkatú nőket sorolom.
24 évesen elég kisfiús arcom van, néha manapság is elkérik a személyim. Amúgy jól nézek ki, helyes arcúnak mondott, 2 méter magas, szőke hosszúkás hajú vagyok.
Szóval általában az a helyzet, hogy én nem jövök be a nőiesebb, felnőttesebb arcú, kinézetű nőknek. Sokszor a 18-20 éveseknek sem. Ezért az évek alatt arra kondicionáltam magam, hogy amúgy is csak a fiatalos, kislányos kinézetű nőknél van esélyem, ezért sokszor már csak őket nézem meg, őket veszem komolyan igazán.
24/F
#11 és te amúgy hol bujkálsz -meg a hozzád hasonlók?
Csupa olyan nővel és csajjal vagyok körülvéve akiknek a te lényed a favorit.
/N.
Bocs kérdező.De az,hogy kinek milyen az arca az sok mindentől függ meg,hogy milyen alak társul hozzá az is lényeges.Nem beszélve a személyiségéről.
13: köszi a megerősítést!:)
A többieknek is köszönöm, akik a kêrdésre válaszoltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!