Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ti az érettebbnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti az érettebbnek látszó nőket, vagy a koruknál fiatalabbnak kinéző nőket részesítitek előnyben? Melyik fajtára buktok inkább?

Figyelt kérdés

Érett alatt azt írtam, aki annyinak néz ki, amennyi, vagy idősebbnek, illetve az alkata sem kimondottan törékeny, kislányos.

A másik csoportba pedig a kislányosabb arcú, esetleg törékenyebb alkatú nőket sorolom.

2017. nov. 8. 17:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

24 évesen elég kisfiús arcom van, néha manapság is elkérik a személyim. Amúgy jól nézek ki, helyes arcúnak mondott, 2 méter magas, szőke hosszúkás hajú vagyok.

Szóval általában az a helyzet, hogy én nem jövök be a nőiesebb, felnőttesebb arcú, kinézetű nőknek. Sokszor a 18-20 éveseknek sem. Ezért az évek alatt arra kondicionáltam magam, hogy amúgy is csak a fiatalos, kislányos kinézetű nőknél van esélyem, ezért sokszor már csak őket nézem meg, őket veszem komolyan igazán.

24/F

2017. nov. 8. 17:20
 12/18 anonim ***** válasza:
A koruknál fiatalabbnak kinézőket.
2017. nov. 8. 17:24
 13/18 anonim ***** válasza:
3.-ka: az előzőt én tettem fel, nem ő. Tudom, hogy hihetetlen, de nagy ez a magyar nyelvterület, és vannak még véletlenek!
2017. nov. 8. 17:41
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát az ideális az, aki fiatalnak néz ki, de fejben érett. Utóbbi ritkább, mint előbbi.
2017. nov. 8. 17:43
 15/18 anonim ***** válasza:

#11 és te amúgy hol bujkálsz -meg a hozzád hasonlók?

Csupa olyan nővel és csajjal vagyok körülvéve akiknek a te lényed a favorit.

/N.

Bocs kérdező.De az,hogy kinek milyen az arca az sok mindentől függ meg,hogy milyen alak társul hozzá az is lényeges.Nem beszélve a személyiségéről.

2017. nov. 8. 17:44
 16/18 anonim ***** válasza:
31éves vagyok 23-35 az ideállis korosztály számomra társkeresőn. Az idősebbnek kinező 23-25évesek a 26-32 a koruknak megfelelően kinézők és a 33-35akik fiatalabbnak néznek ki!
2017. nov. 8. 18:05
 17/18 A kérdező kommentje:

13: köszi a megerősítést!:)

A többieknek is köszönöm, akik a kêrdésre válaszoltak!

2017. nov. 8. 18:13
 18/18 anonim ***** válasza:
Az érettebbek jönnek be.
2017. nov. 8. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!