Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megharagudnátok emiatt a párotokra?
Két éve vagyunk együtt, együtt is élünk.
A születésnapját egy hónapja ünnepeltük. Nem igazán engedhedttem meg magamnak aminek ő örült volna (nem jár akármilyen ruhákban,pl. Zarát, H&M-et lenézi, ahol én vásárolok magamnak, csak a Gucci és ehhez hasonló márkák jöhetnek szóba) szóval két hónapig nagyon odafigyeltem, hogy mire költök, félretettem egy kis pénzt, szerettem volna nagyvonalú lenni és rendesen megemlékezni a szülinapjáról, mert tudtam, hogy más úgysem fogja felköszönteni.
Kiválasztott egy több mint 150k ft-os barkácsfelszerelést az interneten, de arra kapásból nem-et kellett mondanom. Végül csak 120 ezret költöttem -amiért nem keveset kellett dolgoznom-,abban benne volt egy parfüm, egy Ralph Lauren nadrág és felső, márkás alsóneműszett és egy album a képeinkkel,amivel órákig szenvedtem, hogy tökéletes legyen és még vacsorázni is elmentünk, nagyon örült mindennek.
Az én szülinapom múlt héten volt, megigérte, hogy elmegyünk majd ide-oda, végül nem lett belőle semmi és kaptam tőle egy Boldog Szülinapot kártyát.
Nem voltak nagy elvárásaim, de azért örültem volna, ha látom, hogy legalább egy kis energiát belefektetett a meglepetésbe. Nem is arról van szó, hogy nem engedheti meg magának, mert jó állása van és a fizetése sokkal több, mint az enyém.
Normális ez, hogy rosszul esik? Tudom az egész egy kicsit gyerekesen hangzik, de azért bánt..Bár neki nem akarom felhozni..
Kérlek ne higgyétek, hogy itt a hősszerelmes nő és a nemtörődöm férfi kapcsolatról van szó, mert érzem, hogy szeret, de talán a pénzt egy kicsit jobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!