Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megharagudnátok emiatt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megharagudnátok emiatt a párotokra?

Figyelt kérdés

Két éve vagyunk együtt, együtt is élünk.

A születésnapját egy hónapja ünnepeltük. Nem igazán engedhedttem meg magamnak aminek ő örült volna (nem jár akármilyen ruhákban,pl. Zarát, H&M-et lenézi, ahol én vásárolok magamnak, csak a Gucci és ehhez hasonló márkák jöhetnek szóba) szóval két hónapig nagyon odafigyeltem, hogy mire költök, félretettem egy kis pénzt, szerettem volna nagyvonalú lenni és rendesen megemlékezni a szülinapjáról, mert tudtam, hogy más úgysem fogja felköszönteni.

Kiválasztott egy több mint 150k ft-os barkácsfelszerelést az interneten, de arra kapásból nem-et kellett mondanom. Végül csak 120 ezret költöttem -amiért nem keveset kellett dolgoznom-,abban benne volt egy parfüm, egy Ralph Lauren nadrág és felső, márkás alsóneműszett és egy album a képeinkkel,amivel órákig szenvedtem, hogy tökéletes legyen és még vacsorázni is elmentünk, nagyon örült mindennek.

Az én szülinapom múlt héten volt, megigérte, hogy elmegyünk majd ide-oda, végül nem lett belőle semmi és kaptam tőle egy Boldog Szülinapot kártyát.

Nem voltak nagy elvárásaim, de azért örültem volna, ha látom, hogy legalább egy kis energiát belefektetett a meglepetésbe. Nem is arról van szó, hogy nem engedheti meg magának, mert jó állása van és a fizetése sokkal több, mint az enyém.

Normális ez, hogy rosszul esik? Tudom az egész egy kicsit gyerekesen hangzik, de azért bánt..Bár neki nem akarom felhozni..

Kérlek ne higgyétek, hogy itt a hősszerelmes nő és a nemtörődöm férfi kapcsolatról van szó, mert érzem, hogy szeret, de talán a pénzt egy kicsit jobban...

2017. nov. 8. 13:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%

a párom a szülinapjára kapott egy könyvet és egy wellnesshétvégét, és kb 50-ből megvoltunk, de ez most extra volt, mert általában itthon főzök és kap vmi jelképest, és ennyi. én is ennyit szoktam kapni, és BŐVEN ELÉG!!!

de látom vannak pofátlan emberek... te meg, megérdemled.

2017. nov. 8. 14:01
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, elgondolkodtatóak..

Mellesleg ő mindig ilyen volt, nagyon félti a pénzét és néha már kinos, ahogy garasoskodik (mindenki mással is).

Volt már rá példa, hogy el akartam hagyni, mert már elegem lett a zsugoriságából, viszont akkor sírva könyörgött és esküdözött, hogy szeret, szóval maradtam -azt sem akartam, hogy azt higgye csak a pénze miatt vagyok vele, mint úgy általában a jó nők többsége-, de még egy anyagi csődöt azért nem hiszem, hogy megengedhetek magamnak.

2017. nov. 8. 14:09
 13/21 anonim ***** válasza:
81%
Pedig ez inkább úgy tűnik,hogy ő van veled a Te pénzedért...
2017. nov. 8. 14:13
 14/21 anonim ***** válasza:
89%

De nem veszed észre, hogy gyakorlatilag kihasznál?

Golddigger a szemetebb fajtából, mert neki van pénze, mégis a csóró csaját húzza le.

2017. nov. 8. 14:19
 15/21 anonim ***** válasza:
80%
Persze hogy visszasírt, hisz nagyon ritka az ilyen nő aki minden vagyonát a pasira költi. Főleg egy ilyen esetben amikor az sokkal jobban keres...
2017. nov. 8. 14:29
 16/21 anonim ***** válasza:
88%
Csak gondolj a jövőre, gyerekétől is majd sajnálni fog mindent mert fillérba.szó? Zsugori emberek azok önzőek és aki önző ott nincs szeretet. Mondhat akármit, ne a szavaknak higgyél végre. Hagyd el és dugja tovább a pénzét.
2017. nov. 8. 14:35
 17/21 anonim ***** válasza:
92%

Amúgy nekem az öcsém ilyen, nem hajlandó csak 20-30-50 ezer forint feletti cuccokban járni. Persze ezeket anyánktól zsorválta ki, most lett egy tehetősebb barátnője, nem tudom vele is ilyen lesz-e. Lényegében egy táskája többe kerül, mint az én összes táskám, és én lány vagyok. És ő sem ajándékozott szinte soha semmit másoknak.

Tudod jó ideig anyum is áltatta magát, hogy jaj a szeretet. Aztán egy ideje nincsen pénz, azóta valahogy nem keresi a tesóm. Nem tudom érthető-e a párhuzam, kérdező.

2017. nov. 8. 14:50
 18/21 anonim ***** válasza:
82%

"Kérlek ne higgyétek, hogy itt a hősszerelmes nő és a nemtörődöm férfi kapcsolatról van szó, mert érzem, hogy szeret, de talán a pénzt egy kicsit jobban..." - :"DDDDDDDDDDDDDD.

Cofidis szamat megkeresem neked, szukseged lesz ra, emellett a lovag mellett, amig osszekaparod a maradek agyadat es meltosagodat.

2017. nov. 8. 15:03
 19/21 anonim ***** válasza:
72%
Ha ő garasoskodik úgy, hogy nálad sokkal jobban keres, miért költesz ennyit őrá???
2017. nov. 8. 15:12
 20/21 anonim ***** válasza:
80%
Egyértelműen kihasznál. Szívesen.
2017. nov. 8. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!