Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megharagudnátok emiatt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megharagudnátok emiatt a párotokra?

Figyelt kérdés

Két éve vagyunk együtt, együtt is élünk.

A születésnapját egy hónapja ünnepeltük. Nem igazán engedhedttem meg magamnak aminek ő örült volna (nem jár akármilyen ruhákban,pl. Zarát, H&M-et lenézi, ahol én vásárolok magamnak, csak a Gucci és ehhez hasonló márkák jöhetnek szóba) szóval két hónapig nagyon odafigyeltem, hogy mire költök, félretettem egy kis pénzt, szerettem volna nagyvonalú lenni és rendesen megemlékezni a szülinapjáról, mert tudtam, hogy más úgysem fogja felköszönteni.

Kiválasztott egy több mint 150k ft-os barkácsfelszerelést az interneten, de arra kapásból nem-et kellett mondanom. Végül csak 120 ezret költöttem -amiért nem keveset kellett dolgoznom-,abban benne volt egy parfüm, egy Ralph Lauren nadrág és felső, márkás alsóneműszett és egy album a képeinkkel,amivel órákig szenvedtem, hogy tökéletes legyen és még vacsorázni is elmentünk, nagyon örült mindennek.

Az én szülinapom múlt héten volt, megigérte, hogy elmegyünk majd ide-oda, végül nem lett belőle semmi és kaptam tőle egy Boldog Szülinapot kártyát.

Nem voltak nagy elvárásaim, de azért örültem volna, ha látom, hogy legalább egy kis energiát belefektetett a meglepetésbe. Nem is arról van szó, hogy nem engedheti meg magának, mert jó állása van és a fizetése sokkal több, mint az enyém.

Normális ez, hogy rosszul esik? Tudom az egész egy kicsit gyerekesen hangzik, de azért bánt..Bár neki nem akarom felhozni..

Kérlek ne higgyétek, hogy itt a hősszerelmes nő és a nemtörődöm férfi kapcsolatról van szó, mert érzem, hogy szeret, de talán a pénzt egy kicsit jobban...

2017. nov. 8. 13:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%

Te megérdemled, hogy hülyének nézzen, mert az is vagy.

120-at SENKiRE nem költenék, ahogy egyetlen épeszű ember SEM.

2017. nov. 8. 13:33
 2/21 anonim ***** válasza:
93%

Én nem lennék olyannak a párja, aki elvárja, hogy születésnapjára ennyit költsön az ember. Számára csak az anyagiak léteznek, te nem szerepelsz benne. Ha benne is vagy, csak nagyon leghátul.

Szakíts. Majd válogat a felső tízezres p...csák közül magának.

2017. nov. 8. 13:34
 3/21 anonim ***** válasza:
91%

uhh.

kb. itt fejezném be az ajándékozgatást - és minden mást is - egyszer s mindenkorra.

2017. nov. 8. 13:37
 4/21 anonim ***** válasza:
75%
Na jó ezt nem hiszem el. :DDD
2017. nov. 8. 13:41
 5/21 anonim ***** válasza:
72%

Ne haragudj, de ez nagyon gáz. Én ott penderítwttem volna ki, mikor közli hogy mit szeretne, úgy hogy tudja hogy ez nekem megterhelő. Ebbe max úgy mentem volna bele, hogy adok bele valamennyit (mondjuk egy 20-30at max)

Ennyi és főleg ilyen értékű ajándék meg megint minek?? Ennyire ne kényeztesd már el, főleg úgy hogy ez neked nem zsebpénz.

Ez a pasi pénztárcának használ. Csúnyán fogalmazva te vagy a bőrbukszája, amit csak meg kell kicsit simogatni, és egyből nyílik...

Persze ti tudjátok, csak ez így külső szemmel nem túl biztató (s ha fordítva lenne az se lenne jó)

n

2017. nov. 8. 13:46
 6/21 anonim ***** válasza:
85%
Fognám azt a neki vett 120 ezres értékkel bíró ajándékcsomagot és a szeme láttára dobnám a kukába,és közölném vele,hogy ő is odavaló. Szemét.
2017. nov. 8. 13:51
 7/21 anonim ***** válasza:
67%
Te ésszerűtlenül sokat költöttél az ajándékaira, ő meg önző és kicsinyes.
2017. nov. 8. 13:52
 8/21 anonim ***** válasza:
83%
Itt a hősszerelmes nő és a nemtörődöm férfi kapcsolatról van szó.
2017. nov. 8. 13:53
 9/21 anonim ***** válasza:
91%

> Lenézi, ahol te vásárolsz: szóval egy idő után elkezded a Zarás, H&M-s ruháidban rosszul érezni magad, csökken az önbizalmad... Csak előre vetítem a jövőt.

> Te kevésbé jól keresel, őt felveti a pénzt. Te mégis csak egy kártyát és üres ígéreteket kapsz, ő meg elvárja, hogy kiadj 150.000-ret az ajándékára. Rendben van ez így? Nem mondom, hogy fordítva kellene, mert a kontraszt mindenhogy nagy, de szerintem helyénvaló, ha a gyengébb anyagi helyzetben lévő jön szerényebb ajándékkal, míg aki jól keres, az jobbat vásárol. Ezenfelül te még a szereteted is beletetted (képalbum, közös vacsi), ezt a fontos dolgot se felejtsük el! Az egyoldalú költekezésnél pedig csak egyoldalú érzelem a rosszabb. Gyilkos tud lenni... Komolyan, volt részem hasonlóban, mint neked, illetve még viszonzatlan szerelemben is.

Bocs, de a leírás alapján tényleg úgy tűnik, hogy egy hősszerelmes nő van, és egy nemtörődöm férfi. Legalábbis ha fontos lennél, akkor legalább egy aprósággal meglepne, aminek tudja, hogy örülsz, te jutsz róla az eszébe, stb.

Hogy őszinte legyek, én nagyon haragudnék ezért... Bár eleve nem vettem volna úgy 120k-s ajándékot, hogy nehezen engedhetem meg magamnak.

22/N

2017. nov. 8. 13:54
 10/21 anonim ***** válasza:
72%
Ketlem, hogy igaz a tortenet. Jo nagy balek vagy kerdezo. Dobd ki ezt a fillerbaxot.
2017. nov. 8. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!