Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van nő széles-e világon aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van nő széles-e világon aki képes odaadással tekinteni egy férfira és kitartani mellette szomorú időkben?

Figyelt kérdés

udvarias lótetű nevű felhasználó szerint nincs.

..

..

..

.

.

..

..

..

Én még nem döntöttem el.

2017. nov. 7. 18:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Persze. Viszont azt is hozzátenném, hogy nem mindenki mellett érdemes. Nagyon sokat elmond egy emberről, hogy hogy viszonyul egy az életében felmerült problémához. Teszem azt ha elveszítené a munkáját, és emiatt semmi mást nem csinálna, csak panaszkodna, nem tenne azért semmit, hogy új állást találjon, akkor nagyon leírná magát előttem. Alapvetően nem lennék együtt olyan emberrel, aki csak a jó, boldog időkben képes normális emberként viselkedni.

Párom mellett kitartok bármiben, mert bármilyen gondja volt az életben mindig a megoldáson gondolkozott. Ha rossz napja van, akkor sem rajtam vezeti le, ha szomorú velem akkor is rendesen viselkedik.

2017. nov. 7. 19:37
 12/17 anonim ***** válasza:
94%
De milyen lelkes, egy percet se várt és megválaszolta a saját kérdését. Már csak a csendes magányos vagy milyen farkaskutya fiókja hiányzik a buliból :P
2017. nov. 7. 19:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Van de elkeltem.
2017. nov. 7. 19:52
 14/17 A kérdező kommentje:
A sötétben tapogatóztok. Nem egy személy vagyunk.
2017. nov. 7. 20:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, ijesztően előrehaladott a skizofréniád. Amúgy meg tudtad, hogy a hűség nem egyenlő az alkalom hiányával?
2017. nov. 7. 20:25
 16/17 A kérdező kommentje:
Megengedem az elrablásomat. Rabolj el. A szexuális játékszered leszek ha szeretnéd mindezt Internet nélkül. Látni fogod állításaid helytelenségét.
2017. nov. 7. 20:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Nos, ez érzelmi intelligencia kérdése. Természetesen van ilyen nő, ahogy van hűséges férfi is. A gond azzal adódik, hogy sokan nem ismerik magukat. Volt dolgom olyan csajjal, aki szívesen adta az érzelmes, megértő nőt, biztatott is, hogy mondjam el nyugodtan, ha valami problémám van, nyíljak meg, stb. Aztán amikor padlóra kerültem bizonyos okból, behúzta a kéziféket, hogy ős most elbizonytalanodott a kapcsolatunkat illetően, neki át kell gondolnia a dolgokat, meg különben is, ne nyavalyogjak, mert az férfiatlan dolog. De egy rossz példából nem vonok le általános következtetést.
2017. nov. 9. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!