Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan hogy felismert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy felismert valaki arra a sztorira amit itt kiírtál, vagy lebuktál valamilyen szinten?

Figyelt kérdés
2017. nov. 6. 12:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Válaszoltam már bizonyos kérdésekre, amelyekről tudtam, hogy egy barátom írta ki, hiába is tagadta, az írásmódjára mindig ráismerek. Valamint volt, hogy magamról kiírtam kérdést, olyan témákat feszegetve, amire választ írhatna, hiszen ismerem. Valamint egy kérdésre még a lakóhelyét is megadta, így a százalékból tudni lehetett, hogy tényleg az ő válaszait láttam.

Volt amikor rá is írtam kérdések íróira, hogy kiderítsem az az ő kérdése lehet-e.

2017. nov. 6. 16:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Még nem, pedig érdekes lehet. :"D

22/N

2017. nov. 6. 20:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Velem megesett, hogy egy itt megismert személyt felismertem.

Egy nap gyanúsan ismerős írásmódra bukkantam egy kérdésnél, majd továbbolvastam a kommentjeit és egyre bizonyosabbá vált, kiről lehet szó. Végül nem bírtam megállni és ráírtam egy másik accal. Ekkor kiderült, hogy teljesen megalapozott volt a gyanúm... :D

Már nem voltunk jóban (okkal), de mégis tulajdonképp segítettem neki privátban, pedig nem érdemelte volna meg.

2017. nov. 6. 20:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Két ismerősöm is ír ide rendszeresen.

Ők nem tudnak róla, hogy én tudom, kik :D, de igyekszek objektív választ adni nekik is, noha névtelenül.

2017. nov. 8. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!