Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan hogy felismert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy felismert valaki arra a sztorira amit itt kiírtál, vagy lebuktál valamilyen szinten?

Figyelt kérdés
2017. nov. 6. 12:36
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
tehát felismerte valaki a sztorit,vagy téged,vagy te ismertél fel más sztoriját :)
2017. nov. 6. 12:39
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem, azért nevesítés, konkretizálás nélkül nehéz volna.

Nem.

2017. nov. 6. 12:39
 3/14 anonim ***** válasza:
67%

nem ilyenről nem tudok

de az előbb tudtam meg, hogy voltak rólam kérdések, pedig egy ideje már töröltettem a régi felhasználómat és egy ideig nem is voltam itt, meg azóta ez a nick is rejtve van, mert nem terveztem huzamosabb ideig maradni

2017. nov. 6. 12:51
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem, de azért az anonimitásra gondot fordítok.
2017. nov. 6. 13:07
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Olyan volt ,hogy én ismertem fel, hogy egy csaj(akivel innen ismerkedtem meg) rólam irkál itt kérdéseket. Miután megmondtam neki, hogy nem tudnék vele kapcsolatot elképzelni.

Itt meg minden nap feltett egy kérdést, hogy vajon lehet e mégis esélye. Én meg anonim módon mindig leírtam válaszban , hogy felejtse el ezt az egészet és lépjen túl. Jól le is pontozott minden alkalommal.

2017. nov. 6. 13:22
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Olyan volt, hogy konkrétan rólam tettek fel kerdest, mert bizonyos temakkal kapcsolatban sok helyen lehet látni a véleményemet...:')
2017. nov. 6. 13:28
 7/14 anonim ***** válasza:
84%

Olyan, hogy lebuktam volna, nem. Az lehet, hogy vki felismerte egy írásom alapján, kiről van szó, de szólni nem szólt akkor :). Arra azért ügyelek, hogy:

1) nem nevezem nevén az illetőt

2) semmilyen durván beazonosítható dolgot nem írok le (helyszínneveket, vagy ha 3-4 apróságból tök könnyen felismerhető az ember vagy a helyszín)

3) ha félek, hogy felismerhető, akkor apróságokat megváltoztatok a sztoriban (olyanokat, amiknek a történetet illetően nincs nagy jelentősége, de közben már nem passzol 100%-ban az illetőre)

Eddig nem olvastam semmi olyat, ami 100%-ig rám passzolna, se olyat, ami pár apróság kivételével.

2017. nov. 6. 13:45
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer én is magamra ismertem egy kérdésben..én is beszéltem itt egy lánnyal, de ahogy kezdett komolyabbra fordulni, és egyre több mindent osztottunk meg egymásról, rájöttem hogy én ezt nem akarom, mert én alapvetően nem akarok ezen az oldalon ismerkedni (csak hát akkor épp magányos voltam és jól esett valakivel beszélgetni)..de ahelyett hogy ezt megmondtam volna neki, inkább letiltottam, csak úgy ad hoc.. szemét és gyáva húzás volt, belátom,most mar nem tennék így.. na mindegy,szóval másnap találtam itt egy kérdést,amiben gyakorlatilag ezért vont kérdőre (jogosan).. akkor meg mar nem volt pofám magyarázkodni..
2017. nov. 6. 14:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy régebbi barátnőm (tehát barátság), tett fel egy iszonyatosan felszíneskedő kérdést, a stílus, maga a téma (neki az volt a baja mindig, hogy ő mennyire szép és még nincsen barátja, ellenben nekem túlsúllyal-azóta leadott-és kilónyi vakolat, tűsarkú nélkül lett). A fogalmazásmód, azok a tipikus szavak, amiket használt, és egy kifejezés, amivel illette a szerinte alsóbb kategóriába tartozó nőket stimmelt.

Válaszoltam is neki, kicsit személyeskedtem is, leírtam, hogy bizonyos tulajdonsága miatt nem talál barátot, ő is lepontozott meg elküldött a fenébe. :D

2017. nov. 6. 14:48
 10/14 anonim ***** válasza:
Én talàltam kérdést ami rólam szólt.
2017. nov. 6. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!