Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bántad már meg, hogy valamilye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bántad már meg, hogy valamilyen oknál fogva nem mutattad ki valakinek az érzéseid?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a következőkre : rossz időzítés, félelem, foglalt az illető, úgy láttad semmi értelme, str.
2017. ápr. 8. 11:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. ápr. 8. 12:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább azt bántam meg, ha kimutattam. :D

De őszintén, 1-2, meg 5 év távlatából nem számítanak ezek már egyáltalán, ez csak akkor számít, amikor benne vagy. Tehát a konklúzió, hogy inkább lépd meg, ha látsz esélyt arra, hogy a másik is hasonlóan tekint rád. Később már ez nem fog számítani. :)

Mellesleg én is mindig észrevettem, ha valaki másképp tekintett rám, és ezt az emberek érzik, maximum nem akarják a felszínre hozni ah nem olyanok a körülmények ( pl kapcsolatban van egyik vagy a másik), vagy ő nem érez hasonlóképp.

De ezeket az ember minimum sejti/érzi. Van is az a a mondás, hogy a szerelmet és a pénzt nem lehet letagadni, és ez valóban így van.

2017. ápr. 8. 12:18
 3/9 anonim ***** válasza:

azt bántam meg, hogy túl komolyan vettem az egészet, túl görcsös voltam, túl tökéletesre akartam.. szinte mindent percről percre elterveztem... aztán ha valami váratlan dolog közbejött, akkor azon agyaltam, hogy borul a tervem.

Szerencsére már kinőttem belőle. Megtanultam lazán kezelni a dolgokat.

2017. ápr. 8. 12:24
 4/9 anonim ***** válasza:

Volt, hogy "fölöslegesen" hívtam el valakit, mert neki nem jöttem be, vagy foglalt volt és nem tudtam róla, ezeket egyiket se bántam meg, ilyen az élet.

Viszont egy lánynak nem mutattam ki anno, azóta elúszott ez a lehetőségem, életem legnagyobb hibájaként tekintek rá. Mutasd ki, mi rossz történhet? Max nemet mond és akkor megnyugszol te is.

2017. ápr. 8. 12:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Sajnos igen,azóta is bánom....:(

Te ne kövesd el ezt a hibát,mutasd ki az érzéseidet.

2017. ápr. 8. 12:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Így több év távlatából visszatekintve nem bánom. Akkor közvetlenül egy-két hónappal utána nagyon bántam.
2017. ápr. 8. 13:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Azt is megbántam már, hogy kimutattam és azt is, hogy nem mutattam ki. Így ma már nem érdekel az emberi érzelem.

(Out of touch)

2017. ápr. 8. 14:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen. A félelem nagy úr. Eluralkodik rajtam, és a fejemben valami mindig azt szajkózza, hogy "semmi értelme" úgy sem tetszem neki, nem vagyok méltó hozzá. És csak menekülök az érzelmek elől amik néha-néha rám találnak. Már feladtam egy jó ideje. Beletörődtem,hogy nekem soha nem lesz semmilyen kapcsolatom az ég egy adta világon senkivel. A súlyos önértékelési zavarom miatt van ez, tudom :(.
2017. ápr. 8. 19:34
 9/9 mikeXxX ***** válasza:
igen .
2017. ápr. 8. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!