Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok kizáró ok lenne ismerkedésnél az, ha kderül, hogy a srácnak nincsenek barátai, nincs igazán társasága?
engem se zavarna
legalább nem a haveri programok közé akarna engem beigazítani
Nem kizáró ok, de engem azért zavarna. Én se vagyok extrovertált partyhard mittudomén, de van néhány közeli barátnőm. Az nem gond hogy nincs nagy társasága, de én szeretek elmenni időnként a barátnőimmel valamerre, közös programot szervezni, fura lenne ha a pasim meg csak velem lenne vagy az én barátnőimmel lógna folyton.
Az eddigi barátaim is olyanok voltak, hogy ha nem is társasággal mászkált, de azért 1-2 haverja volt akivel tudott pasis programokat is szervezni. Nekem fontos hogy időnként én is a páromtól külön szervezzek programot és közben nem szeretném, ha otthon gubbasztana,mert nem tud kivel programot szervezni barátok hiányában.
Találkoztam már nővel, aki kifejezetten ezt fejtette ki nekem, mint egy kardinális kizáró tényező.
Aztán hallottam már olyan sztorit is, ahol ugyan a kapcsolat elején ebből még nem voltak gondok, azonban ez szép lassan megváltozott. Ugye a tapasztalat...
Persze a legegyszerűbb ha mindenki hozzá hasonló cipős kollégákat keres ilyesmikre. Akkor nem fog kiütközni, hogy az egyik gyártja az ismerősöket, míg a másik pont elvan egyedül.
Hova tovább.. Szerintem Te sem szeretnél egy olyan nővel ismerkedni, aki túl "világi" avagy imádja a társasági életet. Nem véletlen alakulnak így az életpályák.
Hosszútávon engem zavarna.
Legfőképp azért ,mert számomra ugyanúgy nagyon fontosak a barátaim (elsősorban most itt a legközelebbi barátokra gondolok) és fontosnak tartom hogy az ember a párkapcsolata miatt ne hanyagoljon el más emberi kapcsolatokat.
És pont emiatt szeretek sok időt a barátokra szánni és attól tartanék hogy mivel nekem van társaságom ezért ő egyedül maradna ilyenkor ami problémákat szülne.
Nem kizáró ok , de hosszútávon nehéz lenne.
Én elég szociális ember vagyok és jobban kijövök azokkal akik szintén szociálisak. Most nem is arra gondolok hogy ő legyen a társaság közepe , az nem fontos de általában nem annyira találom meg a hangot azokkal akik inkább egyedül vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!