Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem bunkóság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem bunkóság netes ismerkedésnél ha óránként válaszolnak?

Figyelt kérdés

Match-eltünk, ráírtam. Azt írta van kedve dumálni, mosolygósfej de 2 napos válaszidők voltak. Elkértem a nevét hogy fb-n hátha többet fent van és tudunk beszélni. Megadta, írt 3 mondatot aztán eltűnt 5 percre. Próbáltam poénkodva beszédre bírni, aztán meg hozzámvágta hogy attól hogy nem ír egyből nem biztos hogy valami baj van vagy hasonló csak valószínűleg dolga van, elfoglalt.... mosolygósfej.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem már herótom van ettől hogy valakivel beszélünk 2-3 mondatot aztán eltűnik 5percre, fél órára, fél napra... Szerintem ez bunkóság, akkor is ha nem vagyunk még semmilyen ismeretségi szinten se egymással. Akkor a francnak kezd bele ha elfoglalt. Meg ez arra is utal hogy leszarja az egészet, de akkor meg minek van fent ilyen ismerkedős szarokon és like-olgat. Az a baj h eddigi nőügyi "sikereimre" alapozva (nem mintha bűnrondának tartanám magam, vagy ilyesmi) nem szívesen hagyom a francba ennyivel az ilyen eseteket, pedig azt hiszem az lenne a legjobb.

2017. okt. 17. 21:09
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
75%
A 2 napos válaszidő után hagynod kellett volna, nyilvánvalóan nem érdekled. FB-n lehet a lassú reakció oka, hogy rajtad kívül 3-4 másik emberrel levelez még.
2017. okt. 17. 21:13
 2/24 anonim ***** válasza:

Otthagyod instant, ennyi. Megspórolnál egy rakat energiát vele, amivel egy másik nőt fel tudtál volna szedni.

Miért szivatod magad azzal, hogy ő rá gondolsz?

2017. okt. 17. 21:13
 3/24 anonim ***** válasza:
75%

"Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem már herótom van"

pubika, az első eltelt 2 nap után lapátra kellett volna tenni a témát.

az, hogy te vagy akkor veréb, és továbbra is erőlteted a dolgot, a te bajod.

ezek nem kapcsolatot keresnek, hanem unatkoznak, ego növelés, lájk hiány kompenzálás.

2017. okt. 17. 21:14
 4/24 A kérdező kommentje:
Azért nem "akkora" veréb vagyok. Amikor első két nap eltelt akkorra ráírtam egy másik match-esre, de igazából az első jobban tetszett. A második gyakrabban válaszolt, de soha semmi érdemit, mindig csak pár szóval, de mindig válaszolt. Az elsőt meg nem nyaggattam folyamatosan. Beírtam egy mondatot, válaszolt, beírtam még 1 mondatot aztán kivártam a reakciót. Az két nap volt, de akkor bővebben válaszolt mint a 2-es jelölt és vissza is kérdezett hogy én hol dolgozok meg ilyesmik. Nyilván akkor nem fogom magamban tartani a választ. Csak amikor harmadszor játszotta be ezt a hosszú válaszidősdit akkor próbáltam fb-t.
2017. okt. 17. 21:21
 5/24 anonim ***** válasza:
Az bunkóság, ha elvárod, hogy azonnal írjon.
2017. okt. 17. 21:27
 6/24 anonim ***** válasza:

Férfiként (azt hiszem az első férfi válaszolóként ennél a kérdésben) szerintem ez nem nagy dolog.

Utálom, hogy a nők elvárják az azonnali választ. A barátaimnak, családtagjaimnak sem válaszolok azonnal. Nem vagyok az a messengerezős, azonnal válaszolós ember.

Nekem attól van herótom, amikor valakit látok pl a tömegközlekedésen, vagy az utcán, vagy bárhol hogy messengerezik, állandóan írogat. Jó hogy másoknak ennyi okos, értelmes mondanivalója van folyamatosan.

Ja és ehhez képest nem vagyok a nőknél sikertelen.

2017. okt. 17. 21:28
 7/24 A kérdező kommentje:
Nem azt várom el hogy azonnal írjon, hanem hogy ha már belekezdett a beszélgetésbe akkor azt folytassa vmi értelmes sebességgel, vagy írja meg hogy nem nagyon tud írni mert dolga van, utazik, stb...vagy akkor ne kezdjen bele amíg nem tud beszélni. szerintem
2017. okt. 17. 21:30
 8/24 anonim ***** válasza:
Nem bunkóság, csak nem érdekled szóval hagyhatod is a francba az egészet.
2017. okt. 17. 21:30
 9/24 A kérdező kommentje:
Amit írt az még érdeklődőnek tűnt, ellenben a második csajjal. Abból a rövid szóváltásból meg nehéz elképzelni hogy máris rájött hogy mégsem vagyok szimpi. De lehet az elejétől fogva az a "ego növelés miatt vagyok fent" típus, mint írták.
2017. okt. 17. 21:35
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
És nincs 5 perced? Nekem meg attól van herótom amikor még le sem írom a választ, de már kapom az újabb üzenetet, amire még több idő reagálni, és így a végén elmegy a beszélgetés egy borzasztó stresszes, izzadtságszagú valamivé.. hadd jusson levegőhöz a másik, ne úgy tűnjön már mintha te valami megszállott lennél akinek a másikkal való üzengetés tölti ki az életét..
2017. okt. 17. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!