Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem bunkóság netes ismerkedésnél ha óránként válaszolnak?
Match-eltünk, ráírtam. Azt írta van kedve dumálni, mosolygósfej de 2 napos válaszidők voltak. Elkértem a nevét hogy fb-n hátha többet fent van és tudunk beszélni. Megadta, írt 3 mondatot aztán eltűnt 5 percre. Próbáltam poénkodva beszédre bírni, aztán meg hozzámvágta hogy attól hogy nem ír egyből nem biztos hogy valami baj van vagy hasonló csak valószínűleg dolga van, elfoglalt.... mosolygósfej.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem már herótom van ettől hogy valakivel beszélünk 2-3 mondatot aztán eltűnik 5percre, fél órára, fél napra... Szerintem ez bunkóság, akkor is ha nem vagyunk még semmilyen ismeretségi szinten se egymással. Akkor a francnak kezd bele ha elfoglalt. Meg ez arra is utal hogy leszarja az egészet, de akkor meg minek van fent ilyen ismerkedős szarokon és like-olgat. Az a baj h eddigi nőügyi "sikereimre" alapozva (nem mintha bűnrondának tartanám magam, vagy ilyesmi) nem szívesen hagyom a francba ennyivel az ilyen eseteket, pedig azt hiszem az lenne a legjobb.
Otthagyod instant, ennyi. Megspórolnál egy rakat energiát vele, amivel egy másik nőt fel tudtál volna szedni.
Miért szivatod magad azzal, hogy ő rá gondolsz?
"Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem már herótom van"
pubika, az első eltelt 2 nap után lapátra kellett volna tenni a témát.
az, hogy te vagy akkor veréb, és továbbra is erőlteted a dolgot, a te bajod.
ezek nem kapcsolatot keresnek, hanem unatkoznak, ego növelés, lájk hiány kompenzálás.
Férfiként (azt hiszem az első férfi válaszolóként ennél a kérdésben) szerintem ez nem nagy dolog.
Utálom, hogy a nők elvárják az azonnali választ. A barátaimnak, családtagjaimnak sem válaszolok azonnal. Nem vagyok az a messengerezős, azonnal válaszolós ember.
Nekem attól van herótom, amikor valakit látok pl a tömegközlekedésen, vagy az utcán, vagy bárhol hogy messengerezik, állandóan írogat. Jó hogy másoknak ennyi okos, értelmes mondanivalója van folyamatosan.
Ja és ehhez képest nem vagyok a nőknél sikertelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!