Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elmondanátok ismerkedésnél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondanátok ismerkedésnél, hogy régen kövérek voltatok?

Figyelt kérdés
2017. szept. 23. 20:54
 1/9 AchromaticSmarties ***** válasza:
Én elmondanám, bár mindig vékony voltam. Lenne nagy csodálkozás.
2017. szept. 23. 20:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Talán nem vagy arra büszke, hogy kitartó munkáddal sikerült lefogynod?

2017. szept. 23. 20:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Persze.

Nem a múltaddal akar összejönni a másik fél, ráadásul ha normálisan gondolkozik, akkor még értékeli is, hogy kitartó munkával tettél azért, hogy neked jobb legyen, és nem csak siránkoztál 50 éven keresztül.

21/L

2017. szept. 23. 20:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Miért ne?
2017. szept. 23. 21:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem. Az már úgyis elmúlt,nem mindegy az neki?!
2017. szept. 23. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:

valamelyik nap én is gondolkoztam hasonlón csak plasztikai műtét kapcsán.

pl ott van kulcsár edina,aki az orrműtéte előtt egy krumpliorrú cigánylány volt,most meg egy világszépe.

szóval esélyes,hogy a gyereke is krumpliorrú cigánygyerek lesz,mert a génkészlet nem változik.

ilyen esetből indult médiabotrány is,lehet ti is láttátok.

egy kínai nőnek valamilyen genetikai rendellenesség miatt olyasmi orra volt,mint voldemortnak,nem volt orrnyerge.

megcsináltatta magát szépre,összejött valami kínai nagyvállalkozóval,nem mesélt a múltjáról és született 3 genetikailag rendellenes arcú gyerekük,mire a férjnek feltűnt végre,hogy ez nem normális és perre ment csalásért.

2017. szept. 23. 22:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Maximum akkor ha a régi képeket nézegetnénk és megjegyezné. Mivel magamnak fogytam le, nem mások miatt, ezért ez az én eredményem és a jelenlegi életemre nem is igazán van már befolyással.
2017. szept. 23. 22:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Én épp most vagyok egy életmódváltásos-fogyókúrás történetben, az elejéhez még közelebb, de már fogytam. Én mindenképp elmondanám, 2 okból is:

- rohadt büszke vagyok rá (nyilván nem ezzel kezdeném és nem én vagyok a jani stílusban)

- bármikor közbejöhet olyan élethelyzet, hogy visszaszedem... főleg mert nálam betegség miatt áll fenn a túlsúly jelentős része, és ehhez spéci diétát kell tartanom és heti 3x mozognom. Na, ha mondjuk eltöröm a lábam és nem tudok mozogni menni, akkor bizony tuti, hogy visszaszedem ennek egy részét; ugyanígy akkor is, ha vmilyen oknál fogva olyan helyzetbe kerülök, hogy nem én határozom meg, hogy mit eszem, vagy nem tudok olyan gondosan válogatni. Ezzel nem árt, ha tisztában van a másik.

2017. szept. 25. 11:18
 9/9 anonim ***** válasza:
6. Amúgy a kínai nős sztori full kamu. Egy jól megcsinált médiahack volt. Aminek most a nőt alakító modell nő issza a levét, mert sehol nem akarják foglalkoztatni, mert mindenki azonosítja azzal a szereppel.
2017. szept. 25. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!