Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha valaki ismerkedésnél a negatív dolgokat mondaná el magáról?
2-es arra nem gondolsz, hogy aki magáról a negativ dolgokat mondja el magáról ismerkedésnél, azért teszi, hogy a szabad akarat jogát meghagyja neked, mert bár mondjuk szerelmes lenne beléd, de úgy érezné jogod van tudni mielőtt kapcsolatba kezdenétek, és lehet ő ugy érezné igy nem kellene, és inkább meghagyja neked a lehetőséget a tiszta döntéshez.
Ez nem panaszkodás, hanem az elején őszinte és nem akarja rabolni az idődet, ha neked ezek után nem kellene, és neki is könnyebb, mert mondjuk nem szeretne beléd még jobban, mintha később mondaná el.
Ez csak egy példa, de vannak akik tényleg csak panaszkodásból mondják, de az ilyet ki lehet szűrni, hogy milyen szándékkal mondta.
Szerintem ez inkább beszülendő, hogy ismerkedésnél mondja el magáról a negativ tulajdonságait.
De a kérdező nem mondta, hogy valójában ez a beszélgetés hogy zajlott, és, hogy mik azok a negativ dolgok. A kérdező nem egyertelmu, mert a negativ dolog jelenthet zaklatast is. Én igy értettem ezt a fajta tisztazast, es, hogy lehet igy mar nem is kene neki.
De ezt a kerdest is tobbfelekeppen lehet ertelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!