Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e okom tartani a pasitól?
Figyelt kérdés
A barátnőmet megkörnyékezte a főnöke (szerintem, szerinte nem). Sokszor haza hozza kocsival, minden este felhívja valami mondva csinált indokkal, többször kapott fizetésemelést, néha "csak úgy" 10-20 ezer forintot. Sokszor meg-megérinti, túl közvetlenül viselkedik vele, kérdezgeti, hogy jól megvagyunk-e...van okom aggódni?2017. nov. 5. 21:42
21/24 anonim válasza:
Hát bármennyire határozott, magamért kiálló nő vagyok, de azért nekem se biztos, hogy lenne bátorságom azonnal kiosztani a főnökömet meg elküldeni a francba ha megkörnyékez. Egy darabig biztos reménykednék benne, hogy magától békén hagy. És természetesen nem csalnám meg a páromat vele. De azért egy idő után betelik a pohár, a lóf.nakl is van vége ahogy mondani szokták. Előbb-utóbb szerintem a barátnődnek is elege lesz ebből. Hogy az állását elveszíti-e az már egy másik történet.
Szerintem ne aggódj ezen nagyon, ezek szerint őszinte veled a párod. Ha jól megvagytok és szeretitek egymást, akkor nem fog megcsalni ebben biztos lehetsz.
22/24 anonim válasza:
Persze, közvetlen, mert le akarja fektetni a barátnődet. és a leírtak alapján jó esélye is van rá, mert a barátnőd élvezi a figyelmét és nem adja a tudtára, hogy tolakodó a viselkedése és nem akar tőle semmit.
23/24 anonim válasza:
Jó esély van rá, hogy a párod bizonyos szexuális ellenszolgáltatásokkal szolgálja meg a fuvarokat és a soron kívüli juttatásokat. De ha ez még nem történt meg, az első nagyobb veszekedésetekkor bele fog szívni a főnök szivarjába, mivel úgy érzi, hogy ő törődik vele, számíthat rá, és adósnak érzi magát ezért az odafigyelésért.
24/24 rézevőfiamór válasza:
Ha nem lennél puhapoets, a főnöknek néznél szigorúan a szemébe, és közölnéd, hogy neked megér egy felfüggesztettet, hogy betörd a pofáját, neki viszont évekre ugrott a karrierje a botrány (és a törvényszerű fegyelmi) miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!