Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van-e okom tartani a pasitól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e okom tartani a pasitól?

Figyelt kérdés
A barátnőmet megkörnyékezte a főnöke (szerintem, szerinte nem). Sokszor haza hozza kocsival, minden este felhívja valami mondva csinált indokkal, többször kapott fizetésemelést, néha "csak úgy" 10-20 ezer forintot. Sokszor meg-megérinti, túl közvetlenül viselkedik vele, kérdezgeti, hogy jól megvagyunk-e...van okom aggódni?
2017. nov. 5. 21:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
26%
Protekcio, protekcio....pffffff szpik a penzert ha meg nem majd fog.
2017. nov. 5. 21:44
 2/24 anonim válasza:
38%

Én kezdenék aggódni

Tartsd szemmel őket

A főnököm bármire képesek

3/24 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem is megkörnyékezte. Akkor van okod aggódni ha a párod is ilyen közvetlen lesz. De akkor is nyugodtan beszéld meg vele.
 4/24 anonim válasza:
49%
Főnökök*
2017. nov. 5. 21:45
 5/24 anonim ***** válasza:
49%
A barátnődnek kellene egy cseppet határozottabbnak lennie. Amúgy igen, gyanús az egész.
2017. nov. 5. 21:46
 6/24 anonim ***** válasza:
52%
Valószínű már meg is dugta.
2017. nov. 5. 21:47
 7/24 anonim ***** válasza:
33%

Ha a barátnőd megbízható, akkor nem.

Viszont én nem engedném, hogy eddig elmenjen velem szemben a főnököm.

2017. nov. 5. 21:48
 8/24 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem a pasitól kell tartanod. Egy jó kapcsolatotban környékezhetik ám a nőt.. de eredménye nem lesz. Kérdés az, mennyire bízol a párodban.
 9/24 anonim ***** válasza:
0%

van okod aggódni, igen.

nekem pont ez a gondom, a munkahelyen van egy fickó, aki kinézett magának. addig-addig mesterkedett, hogy már nekem is tetszik, nem tehetek róla, nem adtam jelzéseket, nem randiztam vele, egyszerűen nem hagy érzéketlenül a kitartása.

Közben meg ott a barátom.

10/24 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy meg_gta volna... mindent elmesél a párom.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!