Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes "szem előtt" tartani egy ilyen nőcskét szerintetek?
Szóval a páromnak van egy kolléganője, aki szerintem többet szeretne a barátomtól. A párom szerint ilyenről szó sincs, csak én beszélem be magamnak. Viszont volt 1-2 olyan dolog, ami szerintem az én igazamat erősítette meg, de azzal magyarázta a barátom, h ez csupán "véletlen egybeesés", pl. ha kimentek sörözni a kollégák, akkor a nőcske szelfiket küldözgetett neki az estéről, amin pózol a korsó sörrel és egy pár képen a kollégákkal, de olyan eset is volt, h felajánlotta neki, h a szülinapjára süt tortát... Mióta ebből volt egy kisebb vita, azóta nem hallottam a nőről. Furának is tartottam, h mostanában sosem hozza szóba, mert ugye az a mondás, h "akiről nem beszélnek, attól kell tartani".
Tegnap a párom és a haverja iszogattak este, be is ütött a pia, majd megeredt a nyelve és elkezdte: "A kolléganőm XY (az akiről szó van) be kell, h valljam, h a korához képest jól tartja magát és irigyel téged, amiért ennyire szeretlek, mert munkában szoktam rólad beszélni és valamelyik nap épp mondta, h milyen szerencsés vagy, amiért ennyire szeretlek és amiért ennyire szeretve vagy.". Jól esett, h a munkahelyén ismernek hallásból, viszont egy apró vészharang is megszólalt bennem, h vajon mégis igazam lesz? Amiért irigykedik? Vagy csak általánosan gondolhatott erre? Amikor elkezdődött bennem ez az unszimpatikusság táplálása a nőcske iránt, nem sokkal azután tudtam meg, h egy másik kolléga felesége/élettársa sem csípi a nőt, mivel tenyérbemászó és szerinte is túlságosan közvetlen. Mit gondoltok?
Sztem egy ri.b.anc.
De ha a pasid meg akar csalni, meg is fog.
Azt azért remélem tudod, hogy a piások sok baromságot is összehordanak.
Ettől függetlenül amit az első mond az jogos. Ha meg akar csalni a párod akkor úgyis meg fog, csak idő kérdése, hogy kivel.
Ez a csaj meg szánalmas ha olyanra nyomul akinek van kapcsolata (ha egyáltalán igaz), de erre ennél többet nem lehet mondani.
Ennyiből nem derült ki, hogy kell-e tartanod tőle.
Ez a közvetlenség még nem baj, de kérdés, hogy ezt élőben milyen stílusban adja elő. Vannak olyan közvetlen emberek, akiken látszódik, hogy nem akarnak semmit, csak amolyan bizalmaskodóak, nyomulósak. A másik típuson látszódik, hogy "másképpen" nyomul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!