Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e okom tartani a pasitól?
Figyelt kérdés
A barátnőmet megkörnyékezte a főnöke (szerintem, szerinte nem). Sokszor haza hozza kocsival, minden este felhívja valami mondva csinált indokkal, többször kapott fizetésemelést, néha "csak úgy" 10-20 ezer forintot. Sokszor meg-megérinti, túl közvetlenül viselkedik vele, kérdezgeti, hogy jól megvagyunk-e...van okom aggódni?2017. nov. 5. 21:42
11/24 anonim válasza:
Vélhetően sokkal jobb anyagi helyzetű az a főnök, mint te, igaz? Már pusztán ez aggodalomra adhat okot, de talán a barátnőd tudja kezelni a helyzetet és biztos hallott már katasztrófálisan végződött főnök-beosztott viszonyok garmadájáról. Remélhetőleg észnél van.
12/24 A kérdező kommentje:
Igen, sokkal jobb anyagi helyzetben van.
Az se zavarja, ha én is ott vagyok. Volt olyan, hogy 2 centire állt meg a páromtól.... nem hiszem, hogy véletlen lenne... és "haverkodna"
2017. nov. 5. 21:53
13/24 anonim válasza:
Ha nekem van valakim, akkor nem fordulhat elő, hogy két centire jöjjön egy nyomulós pasas, mert a kedvesem mellé húzódom (még jobban).
14/24 A kérdező kommentje:
A párom a falnál állt, nem tudott hova hátrálni...se jobbra-balra balra kilépni. És pár méterről szemléltem az eseményeket.
2017. nov. 5. 21:57
15/24 anonim válasza:
Hidd el, ez bűzlik. Tartsd nyitva a szemed.
N
16/24 anonim válasza:
Van! Apró darabokban fogja a barátnőd szétzúzni a szíved.
17/24 anonim válasza:
Szerintem párod keressen másik.melot. Ez így nagyon gáz
18/24 A kérdező kommentje:
Nem lehet, hogy csak közvetlen a pasi? És nem veszi észre magát?
2017. nov. 5. 22:05
19/24 anonim válasza:
Ha te nem létesítesz szexuális kapcsolatot pénzért úgy mint a barátnőd, akkor valószínűleg semmi okod az aggodalomra. Azért egy diktafon legyen nálad, mert ha olyat tenne amit nem akarsz, akkor nem sok lehetőség lesz bizonyítani azt bíróságon.
20/24 anonim válasza:
szerintem beszélj őszintén a barátnőddel. ha borul a bili, jobb, ha minél hamarabb borul. ha meg nem borul, akkor közösen kell, hogy találjatok egy jó megoldást, pl. másik munkahely. Mert ha nem tetszene a pasi, engem például nagyon zavarna az efféle zaklatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!