Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 15-19 éves lányoktól kérdezem, hogy mit tennétek, ha váratlanul egy teljesen ismeretlen sráctól levelet kapnátok? A levél egy verset takar.
Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 22:24
11/19 anonim válasza:
A kérdés kiírója, most írni fog azoknak a lányoknak levelet, akik azt mondták, nekik tetszene :D
12/19 anonim válasza:
Hát ja de engem akkor se lessen valaki évekig úgy hogy én nem tudok róla és egyáltalán nem is ismerem... :O Ez engem megrémiszt. Én nem ismerekedek így és különben sem jött be sem a külleme sem a jelleme. Az főként...
13/19 anonim válasza:
22:43
én vok aki irta h válaszra se méltatná :D
egy társkeresőn se vagyok és még is csomó levelet kapok közösségi oldalakon pedig mutogatós képeim sincsenek szóval én ezért nem válaszolok senkinek mert már unom :D
14/19 A kérdező kommentje:
nem írok levelet azoknak akik azt írták, hogy nem utasítanák el. csak érdeklődtem, hogy mi zajlik le bennük ilyenkor.
2010. máj. 31. 00:20
15/19 anonim válasza:
Édes jó istenem, ha elmégy egy buliba, vagy akár az utcán, ezer csávóból 999 megbámul vagy megnéz.Ettől vagy berémülve?
Akkor holnaptól ne merj kimenni az utcára mert meglátnak!:D
16/19 anonim válasza:
Szerintem nem bámul meg annyi srác, és ha mégis akkor egyik sem módszeresen és aztán nem kutat fel és ír rám meg zaklat, észre nem véve hogy nekem nem tetszik.
17/19 A kérdező kommentje:
kapzsiságomat kifejezvén több véleményt olvasnék :)
2010. júl. 13. 01:31
18/19 anonim válasza:
verset írni dög nehéz, nagy fáradtsága lehetett benne neki is, szal az a minimum, hogy válaszolsz rá!
19/19 A kérdező kommentje:
én írtam :)
2010. júl. 13. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!