Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 15-19 éves lányoktól kérdezem, hogy mit tennétek, ha váratlanul egy teljesen ismeretlen sráctól levelet kapnátok? A levél egy verset takar.
Van ez a játék...... xD
Am addig amíg nem tiszteletlen a hangvétele meg nem zaklat naponta addig ne foglalkozzál vele
Én örülnék neki,jól esne. =)
L/15
hát engem különösebben nem érdekelne :D válaszra se méltatnám szerintem :D de azért magamban azt gondolnám h hát köszi aranyos de nem válaszolnék rá :D
mert amúgy is van pasim..
16L
szerintem tök jó..
levelet kapni jó dolog.
szép versek jó dolog.
új ismeretségeket kötni jó dolog.
amíg nem telepszik zibillió levéllel a nyakamra, addig noproblem!
Legyezgetné a büszkeségem de ez nem akadályozna meg abban hogy nekem ne irogassanak ismeretlenek. Honnan tudja a címem? Akárkinek nem adom meg. Én nem így szoktam ismerkedni. Ha a vers nyálas, akkor meg főleg még az sem tetszik. Volt már olyan hogy rámírt egy strác közösségi oldalon hogy "figyellek amikor sétálsz délután a kutyáddal" és tetszel. Na mondom kösz, azóta sem beszéltem vele szerencsére.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!