Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oroszok között tényleg sok a gazdag?
Van bőven, igen. Jóval szűkebb réteg mint itt, viszont sokkal gazdagabbak is.
Az orosz nők viszont nagyon dögösek szépek csinosak, viszont most már nem jönnek ide feleségnek mint régen, csak nyugatra. Kicsit szívfájdalmam, mert őket még nőnek nevelik, nem ebben a liberómocsokban amiben már mi élünk.
Minden szempontból ideálisak, csinosak, igényesek, nőiesek és megteszik amit egy nőnek meg kell tennie.
Arányaiban nyilván több, mint a magyarok közt, hiszen az oroszok többen is vannak.
Inkább a társadalmi egyenlőtlenségek nagyobbak náluk.
Sok ugyan a gazdag, de rengeteg a nagyon szegény is.
Már ha oroszok alatt nem csak a Moszkváig terjedő területet, hanem a teljes Oroszországot érted.
2-es, nem ismered te az orosz nőket.
Sokkal karakánabbak, mint a magyar nők többsége. Sokat ismerek, közelről is, család, barátok, ismerősök.
Udvarias lótetű és téged mennyire neveltek férfinek?
Éltem Moszkvában, és egyáltalán nem így ismertem meg az orosz nőket, mint a te beszűkült elképzelésed leírja...A házban ahol laktunk, kb. a szomszédasszonyok agresszív ordítása hallatszódott csak például, de többször belénk kötöttek a szórakozóhelyeken is nagyhangú nők.
Engem az élet nevelt férfivá elsősorban. Én Szentpéterváron voltam nőzni egyszer kétszer, üzleti ügyből kifolyólag és nagyon elégedett voltam a felhozatallal. Nem nagyon zavarta például őket, hogy hova dugom be, szóval igazi nők voltak.
Moszkva a legnyugatiasabb városuk, ott tényleg sok furcsaság van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!