Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag pasit fogni vagy tanulni. Ki jár jobban?
Nyilván a legeslegjobban az, aki beleszeret egy gazdag pasiba, aki segít neki a kapcsolatai révén építgetni a saját karrierjét, támogatja mindenben, esetleg pénzzel segíti, hogy a legjobb körülmények közt tudjon tanulni.
Ilyen élethelyzetetben lévő ismerősöm mondjuk pont nincs.
Az egyik lány hozzáment egy gazdagabb sráchoz, most mindene megvan. Tanulni nem akar, sem szakmája nincs, sem pedig az érettségije nincs meg. Mivel minek, ha megvan mindene, nincs motiváció.
Mi a párommal mindketten tanulás mellett dolgozunk, két diákmunkás fizuból tartjuk fenn magunkat, hogy egyszer majd valamikor stabil anyagi körülményeket teremthessünk. Egyszer...majd.-..valamikor.
Néha kicsit irigylem a másik lányt, hogy neki már akkor rendezett élet volt, mikor én még csak a nyelvvizsgát csináltam a felvételimhez.
Saját döntésből járok egyetemre, mert szeretek tanulni, de azt nem szeretem, hogy nem tudok mellette annyit keresni, mint szeretnék. Utána fogok, de az még évek.
Minden nap ki fogsz irni egy hisztizo kerdest, hogy de jo az erettsegi nelkuli lanyismerosodnek, nektek meg milyen szar a paroddal? Ez legalabb a harmadik a mult het ora ugyanerrol, toled. (Igen.)
Akkor fogd magad, basszd ki a parod es hajra, ismerkedj gazdag emberekkel, regisztralj a puncsra, pasizz kiallitasokon meg jazzkoncertekn, amit akarsz. Megis mi tart vissza?
Aki egész életében másra van utalva, azt baromira nem tudom irigyelni.. Az egyetlen ami biztonságot ad anyagi téren, ha a saját lábadon állsz. A diplomádnak nem fog megtetszeni egy fiatalabb csaj, meg nem fog kihülni a kapcsolatotok.
Nem lenne az az isten, hogy a párom fizesse a sulit, aztán meg egész életemben azt érezzem, hogy tartozok neki.
Emberfüggő. Ha valaki nem szeret dolgozni, annak nyilván az a jó, ha más eltartja. Én pl szeretem a szakmámat, nem derogál a munka, és nagyon nem szívesen válnék anyagilag függővé valakitől.
Nyilván jó az, ha valakinek gazdag a párja, aki elkényeztetni, de ha ne adj isten a párkapcsolat megszűnik, akkor azért az ember tudjon már megállni a saját lábán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!