Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek néha tényleg kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek néha tényleg kell egy pofon?

Figyelt kérdés

Barátnőm több, mint 1 hónapja hazaállított vasárnap délelőtt, miután az előző este (sokadjára) síkrészegre itta magát a barátnőivel, amit megígért, hogy soha többé nem csinál.

Én elkezdtem ordítozni vele, mire arcon köpött, majd én is őt, és még megtoldottam egy jókora pofonnal, majd szedtem a cuccaimat, hogy végeztem vele.

Ekkor elkezdett nekem könyörögni, hogy ne menjek, sírógörcsben tört ki, amit még sose láttam, és azóta igyekszik, hogy minden téren megfeleljen nekem.

(még mielőtt suttyó cigányoknak néznétek minket, mindketten joghallgatók vagyunk)

23/F 20/L

2017. nov. 5. 12:10
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
75%
Neked kéne egy jó nagy tökönrúgás,te kis sutyerák,a barátnődnek is ezt kellett volna tennie köpködés helyett.
2017. nov. 5. 13:14
 22/33 anonim ***** válasza:
83%
Megérdemlitek egymás, addig sem mást veszélyeztettek. Anyátokat is arcon szoktátok köpni?
2017. nov. 5. 13:16
 23/33 anonim ***** válasza:
21%
Én nem lennék képes megütni egy nőt, de ami tény, hogy ha megteszed, azzal jobban magadhoz láncolod.
2017. nov. 5. 13:26
 24/33 Janesz135 válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Lehetséges,hogy ez a köpködéses dolog egy régebbi sérelemre vezethető vissza amitt Tőled kapott a múltban.Vagy lehet több ilyen sértés is érte és ez már pattanásig felgyülemlett benne. Lehet mástól is kapott ilyet nemcsak tőled

Ismerjük a mondást, hogy "egy részeg ember szavai egy józan ember gondolatai" vagy ebben az esetben tettei. A szó nélküli kisétálás lett volna a legpratikusabb. Én megkérdezném tőle,hogy megbántottam e vagy bántja e most is valami jelenleg.

2017. nov. 5. 14:20
 25/33 anonim ***** válasza:
86%
Gratulálok nektek, legyetek nagyon boldogok. Csak emberek közé inkább ne menjetek! Tényleg minden gyökeret felvesznek ma már a felsőoktatásba.. Szánalmas, ahogy ti is. Normális nő nem issza állandóan síkrészegre magát, normális férfi meg nem üt meg egy nőt, hanem kisétál az ajtón ha a nő olyan szánalmasan viselkedik ahogy a te barátnőd. Hiába mentegeted magad egy sutyerák kis nyomi vagy.
2017. nov. 5. 14:47
 26/33 anonim ***** válasza:
59%

(még mielőtt suttyó cigányoknak néznétek minket, mindketten joghallgatók vagyunk)

Nem baj az! Sok roma ismerősöm különb módon viselkedik. :) Hú cseszd meg, ha majd családi erőszakban kell igazságot tennetek...

22/N

2017. nov. 5. 15:17
 27/33 anonim ***** válasza:
46%
Na, ezért néznek le minket nyugaton,mert még az egyetemisták is akkora sutyerákok,hogy a Jersey Shore-ban se kellene szerepet játszaniuk.
2017. nov. 5. 15:34
 28/33 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem bárkinek "kell", aki szíre-szóra leköpködi a párját. Mi már ez a putricigány-viselkedés, bakker?

Ráadásul még alkoholista is. Háát...

Szerintem ilyen toprongy némbert már rég lapátra kellett volna tenni, azt' most nem kéne filozofálnod a témán.

2017. nov. 5. 16:23
 29/33 anonim ***** válasza:
34%

Kedves kérdező. Ezen az oldalon hiába írsz ki bármit, mindig a nők pártját fogják majd.

Hazajöhet a barátnőd síkrészegen, miután három félmeztelen férfi végigkefélte és poénból belökték a kocsidat az árokba.

Az emberek szerint (itt legalábbis) a normális viselkedés, hogy nyelsz egyet és gyáva, meghúzúdó kutyaként kisétálsz az ajtón megszakítva ezzel a kapcsolatot. Jah, mintha csak így mennének a dolgok (bár robotok között talán így megy).

Szóval tök mindegy mi van, ha itt nemtetszésedet fejezed ki bárbi iránt amit egy szabad nő csinál (pl. hogy részegen hazajön és leköp) akkor máris te vagy a nőket korlátozó, irányításmániás szardarab.

2017. nov. 5. 19:47
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Az olyan típusú nőknek olyan típusú pasikkal kell. Amúgy a diploma / egyetemi hallgatóság nem jár együtt rögtön az értelemmel. Cigány proli stílusúak vagytok mindketten... egyik síkrészeg és köpköd, a másik ordít és nőt ver, az első erre meg kb. nyalja a talpát. Ez a cigánysoron szokott lenni, nem értelmes emberek között.
2017. nov. 6. 10:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!