Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek néha tényleg kell egy pofon?
Barátnőm több, mint 1 hónapja hazaállított vasárnap délelőtt, miután az előző este (sokadjára) síkrészegre itta magát a barátnőivel, amit megígért, hogy soha többé nem csinál.
Én elkezdtem ordítozni vele, mire arcon köpött, majd én is őt, és még megtoldottam egy jókora pofonnal, majd szedtem a cuccaimat, hogy végeztem vele.
Ekkor elkezdett nekem könyörögni, hogy ne menjek, sírógörcsben tört ki, amit még sose láttam, és azóta igyekszik, hogy minden téren megfeleljen nekem.
(még mielőtt suttyó cigányoknak néznétek minket, mindketten joghallgatók vagyunk)
23/F 20/L
Elég lett volna csendben kisétálni azon az ajtón.
Akkor lehet, majd elgondolkodik.
Mert most nyilván úgy gondolja, ha kiprovokál egy pofont, utána lelkifurdalásod lesz, megbocsátasz neki, és megy szépen minden tovább. A következő alkalommal maximum megint bejátssza ugyanezt, és kész.
De legalább megbeszéltétek, hogy mégis mi történt? Mi volt ez? Ki hol rontotta el?
Nekem nem tisztségem fölöttetek pálcát törni, mert énsem vagyok egy mézeskalács.
De egy ilyen balhé után nemcsak hagyni kell, hogy menjen minden ahogy eddig. Ez figyelmeztetés valamire, hogy valamit rosszul csináltok. Ha az eset ennyiben marad, akkor nem tettek semmit hogy ne ismétlődjön meg. Így viszont csak ássátok a kapcsolattok sírját!
Beszéljétek át! Ő miért köpöt le? Te miért vágtad pofán? Mit tehettek azért hogy ez ne ismétlődjön meg?
Mikor hazajött már nem volt részeg, csak másnapos.
Olyat a nyáron játszott el, hogy részegen jött haza másnap délelőtt.
Mondjuk én már ott megakadtam, hogy a pasim mondja meg, hogy mikor, kivel, és mennyit ihatok. Felnőtt vagyok, azt csinálok, amit akarok. Amúgy nem, nem szoktam hétvégente bebszni, kisgyerekes anyuka vagyok, de azért na. Felnőtt nőként nem tűröm, hogy dirigáljanak nekem.
A sztori többi részével kapcsolatban már mindent leírtak, kritikán aluliak vagytok mindketten. A helyedben nem suttyó cigányoznék, mert hiába nem vagytok (állítólag) azok, pontosan úgy viselkedtek. Köpködni meg pofozkodni... anyám, ilyen prolikat...
Hát, h joghallgatók vagytok, az nem jelent semmi jót, mint a mellékelt ábra is mutatja, kedves Kérdező. Sőt.
Bántalmazó és bántalmazott kéz a kézben jár...
Ígérjétek meg, h nem mentek szét! Így csak 2 ember boldogtalan a kapcsolatotokban. Ha mindketten újra találnátok magatoknak 1-1 új párt, akkor már négyen lennétek boldogtalanok.
Ígérjétek meg, h nem lesz se vér szerinti, se fogadott gyermeketek! A gyerekek jobb szülőket érdemelnek szerintem.
Érdemes lenne terápiára járnotok külön-külön.
szégyen, hogy ilyen agresszív senkik tanulnak jogot
ilyen primitív senkiket, mint ti, tényleg csal ütni lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!