Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek néha tényleg kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek néha tényleg kell egy pofon?

Figyelt kérdés

Barátnőm több, mint 1 hónapja hazaállított vasárnap délelőtt, miután az előző este (sokadjára) síkrészegre itta magát a barátnőivel, amit megígért, hogy soha többé nem csinál.

Én elkezdtem ordítozni vele, mire arcon köpött, majd én is őt, és még megtoldottam egy jókora pofonnal, majd szedtem a cuccaimat, hogy végeztem vele.

Ekkor elkezdett nekem könyörögni, hogy ne menjek, sírógörcsben tört ki, amit még sose láttam, és azóta igyekszik, hogy minden téren megfeleljen nekem.

(még mielőtt suttyó cigányoknak néznétek minket, mindketten joghallgatók vagyunk)

23/F 20/L

2017. nov. 5. 12:10
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Szépek vagytok ti így együtt. Zsák a foltját..
2017. nov. 5. 12:11
 2/33 anonim ***** válasza:
88%
Már mindenkit felvesznek felsőoktatásba, nem csoda, hogy leértékelődik a diploma..
2017. nov. 5. 12:11
 3/33 anonim ***** válasza:
94%
Na, itt a bizonyíték, hogy nem az iskola teszi az embert!
2017. nov. 5. 12:13
 4/33 anonim ***** válasza:
15%
Nem véletlen mondják, hogy kemény szakma a jog. Amúgy egy pofon ritkán elég ilyen esetben.
2017. nov. 5. 12:13
 5/33 anonim ***** válasza:
8%
Igen, néha meg kell ütni a nőket.
2017. nov. 5. 12:14
 6/33 anonim ***** válasza:
87%

No comment...

Én eddig minden problémámat meg tudtam oldani verbálisan az ellenkező nemmel. Amit nem,azon a pofon se segített volna. Nekem nincs szívem bántalmazni őket,s feleslegesnek látom.

Az arcon köpést se értem,furcsa egy kapcsolatotok van.

2017. nov. 5. 12:14
 7/33 A kérdező kommentje:
Rossz volt látni, hogy sírt miatta, eddig nem is ütöttem meg egyet se, meg vele is közöltem, hogy legközelebb nem felpofozom, hanem szó nélkül otthagyom, ha akárcsak egy kortyot is iszik.
2017. nov. 5. 12:19
 8/33 anonim ***** válasza:
92%
Emberek vagytok ti?! Arcon köpni a másikat...hmm ez mélységes megvetést tükröz. Akkor minek vagytok együtt? Megütöd a nőd? Kommunikálni nem tudtok? Kiakadtam. Lehet én vagyok maradi, de az emberi kapcsolataimba minimális szinten sem fér meg az agresszió és a tettlegesség.
2017. nov. 5. 12:19
 9/33 anonim ***** válasza:
27%
Amúgy azért viselkedik így veled, mert nem tisztel téged semennyire, ez nyilvánvaló. A hozzád hasonló gyenge férfiak miatt ilyen elkapatottak a nők...
2017. nov. 5. 12:23
 10/33 anonim ***** válasza:
86%
Elég elkeserítő, hogy ilyen suttyó emberekből ügyvédek lesznek...
2017. nov. 5. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!