Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek néha tényleg kell egy pofon?
Barátnőm több, mint 1 hónapja hazaállított vasárnap délelőtt, miután az előző este (sokadjára) síkrészegre itta magát a barátnőivel, amit megígért, hogy soha többé nem csinál.
Én elkezdtem ordítozni vele, mire arcon köpött, majd én is őt, és még megtoldottam egy jókora pofonnal, majd szedtem a cuccaimat, hogy végeztem vele.
Ekkor elkezdett nekem könyörögni, hogy ne menjek, sírógörcsben tört ki, amit még sose láttam, és azóta igyekszik, hogy minden téren megfeleljen nekem.
(még mielőtt suttyó cigányoknak néznétek minket, mindketten joghallgatók vagyunk)
23/F 20/L
No comment...
Én eddig minden problémámat meg tudtam oldani verbálisan az ellenkező nemmel. Amit nem,azon a pofon se segített volna. Nekem nincs szívem bántalmazni őket,s feleslegesnek látom.
Az arcon köpést se értem,furcsa egy kapcsolatotok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!