Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan pasikról akik azért dolgoznak kint külföldön hogy amikor hazajönnek tudjanak maguknak bmw-t venni és ezzel akarnak felvágni?

Figyelt kérdés
több fiúismerősöm is ezt csinálja. Évekig azért dolgoznak külföldön "szarmunkát" hogy tudjanak venni menő kocsit, amivel itthon tudnak nagyzolni hogy ők mekkora királyak. A valóság pedig az hogy kint minimált kerestek, itthon használt bmw-t vettek, és így akarják magukat fényesíteni. Miközben itthon egy mérnök nem keres annyit az eszével mint ők a kinti segédmelóval..csak szerintem szánalmas és álszent az egész?

2017. nov. 4. 10:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
A leggázabb az egészben, hogy szerintem minden értelmes nő teljesen tisztában van vele, hogy ez így megy. Meg azzal is, hogy manapság nem olyan nagy cucc ám kinézetre jó kocsit venni, ami drágának tűnik..
2017. nov. 4. 12:17
 22/28 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem hülyeséget csinálnak. Nekem semmilyen autó ne, érne meg pár évet az életemből. Mondjuk nekem céges kocsim van kb korlátlan üzemanyaghasználattal, és valószínűleg jobban keresek, mint ők, de Budapesten belül mégis BKK-val járok, mert hatékonyabb. Mondjuk nekem nem a kocsimmal kell nőt fognom.
2017. nov. 4. 12:27
 23/28 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, ha valaki megdolgozik azért, amit szeretne.

Mondjuk nem vagyok oda a BMW-kért elég proli autó, de tény hogy a nők elvárják sok esetben szóval érthető választás tud lenni.

2017. nov. 4. 12:34
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem az autó teszi a férfit vagy csak aranyból lehetett a buszjegyem? :DDD
2017. nov. 4. 14:45
 25/28 anonim ***** válasza:
Ezeket nagyon ki szoktam rohogni xD
2017. nov. 6. 05:20
 26/28 anonim ***** válasza:

7#

Te vagy az Viktor?Fél év alatt spórolsz simán 2 millát? :)

2017. nov. 6. 07:02
 27/28 anonim ***** válasza:

kezdjük ott, hogy külföldön minimálbéres munka van, sz.r munka nincs.

aztán a "pénznek nincs szaga"

ha több marad neki mert tud vele bánni mégis a külföldi vitte többre...

végül pedig a csajozós használt BMW-ben reménykedő réteg szánalmas |kül- vagy belföldi pénz egyre megy| de ők is megtalálják a párjukat

2017. nov. 6. 08:53
 28/28 anonim ***** válasza:

Az ő dolga. Ő döntése. Választott imázsért csakis ő maga a felelős. Nincs különösebb véleményem...ők most erre vágynak és kész.

Volt olyan srác az ismeretségi körünkben, aki ugyan nem dolgozni ment külföldre, hanem vette és hozta Magyarországra az autókat...vett magának egyet, a facebook oldala másról sem szólt, csak az autóról meg az ő tökéletes megjelenéséről. Ezek csak a külvilágnak mutatott jampi dolgok, amiket nem kell komolyan venni...beszélgetni sajnos nem tudtunk vele miről, így szép lassan eltűnt a baráti körből.

Volt egy '97-es Z3 BMW-nk évekkel ezelőtt, de az is külföldön. Nem azért vettük, hogy mutogassuk magunkat...hanem mert régi vágyunk volt és büszkék voltunk magunkra, hogy megtehettük, hogy megvegyük és megtapasztalhattunk egy ilyen autót.

2017. nov. 6. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!