Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok akik irodán dolgoznak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok akik irodán dolgoznak ti egy új sofőrnek hogyan adjátok a tudtára hogy bejön nektek?

Figyelt kérdés

Három hete vagyok sofőr egy új cégnél, és van bent az irodán egy csaj aki nagyon megtetszett, viszont semennyire nem tudok vele kommunikálni a mosolygáson kívül, mert egy ablaknál kell álldogálni, amíg csinálják a papírmunkát, és körülöttünk is van jó néhány ember, ráadásul sietnünk is kell, mert nekem pakolnom, neki pedig gépelnie kell a gépen.

Látom rajta amikor nézem, hogy zavarba van, és biztos ő is nagyon várja azt az időszakot, amikor megérkezem a céghez és megyek hozzájuk papírozni. Szerintem 1-2 évvel lehet idősebb nálam, facebookon egyetlen egy kép van róla, bejelölni egyelőre nem akarom, mert vszínűleg még megyek hozzájuk dolgozni, de nem biztos... (F/23)

2015. aug. 2. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem be kéne jelölnöd,és írnod neki.Munkahelyen nem nagyon van lehetősége az embernek nagyon kimutatni a másik felé,hogy érdekli,ha csak pár percre látja.Tudom tapasztalatból,úgyhogy szerintem lépj te!Lehet,hogy örülne neki.
2015. aug. 2. 13:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szólítsd le egyszerűen, valami humoros a dumával a papírozással kapcsolatban. Ha tetszel neki te is, akkor nyilván ezzel elindul a dolog valamerre.
2015. aug. 2. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Mielőtt bejelölöd szólj hozzá 1-2 szót.

Szia, hogy vagy, milyen napod van, stb. Ha szimpatikusnak talál, kérdezd meg mikor van szünete, lenne-e kedve egy kávéra. 1-1 vicc, jópofa megjegyzés vagy bók stb. mikor találkoztok. Utána már bejelölheted...

2015. aug. 2. 14:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Ez mind szép és jó, de tényleg semmire nincs időnk. Mindkettőnk időhöz, ill. emberekhez van kötve. Félre se tudok vele vonulni, mert mindenhol vannak emberek.

Viszont a másik fele: ha bejelölöm, és nem jelöl vissza -semmit nem látok az adatlapjánál, a legkorábbi eseményt amit látok nála az még 2014 decemberi- akkor mehetek úgy dolgozni mindennap, hogy ott lesz előttem és éghet a pofám...

2015. aug. 2. 15:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok, én sem merek/ tudok lépni...

Végül Te megpróbáltad face-en v. személyesen?

Mi lett a vége? Vagy még mindig tart?

2018. jún. 24. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!