Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok akik irodán dolgoznak ti egy új sofőrnek hogyan adjátok a tudtára hogy bejön nektek?
Három hete vagyok sofőr egy új cégnél, és van bent az irodán egy csaj aki nagyon megtetszett, viszont semennyire nem tudok vele kommunikálni a mosolygáson kívül, mert egy ablaknál kell álldogálni, amíg csinálják a papírmunkát, és körülöttünk is van jó néhány ember, ráadásul sietnünk is kell, mert nekem pakolnom, neki pedig gépelnie kell a gépen.
Látom rajta amikor nézem, hogy zavarba van, és biztos ő is nagyon várja azt az időszakot, amikor megérkezem a céghez és megyek hozzájuk papírozni. Szerintem 1-2 évvel lehet idősebb nálam, facebookon egyetlen egy kép van róla, bejelölni egyelőre nem akarom, mert vszínűleg még megyek hozzájuk dolgozni, de nem biztos... (F/23)
Mielőtt bejelölöd szólj hozzá 1-2 szót.
Szia, hogy vagy, milyen napod van, stb. Ha szimpatikusnak talál, kérdezd meg mikor van szünete, lenne-e kedve egy kávéra. 1-1 vicc, jópofa megjegyzés vagy bók stb. mikor találkoztok. Utána már bejelölheted...
Ez mind szép és jó, de tényleg semmire nincs időnk. Mindkettőnk időhöz, ill. emberekhez van kötve. Félre se tudok vele vonulni, mert mindenhol vannak emberek.
Viszont a másik fele: ha bejelölöm, és nem jelöl vissza -semmit nem látok az adatlapjánál, a legkorábbi eseményt amit látok nála az még 2014 decemberi- akkor mehetek úgy dolgozni mindennap, hogy ott lesz előttem és éghet a pofám...
Hasonló helyzetben vagyok, én sem merek/ tudok lépni...
Végül Te megpróbáltad face-en v. személyesen?
Mi lett a vége? Vagy még mindig tart?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!