Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ferfiak! Mekkora tulsuly elfogadhato?
Figyelt kérdés
Regen nagyon vekony voltam 44kg a 160 centihez. Voltak negativ dolgok pl. nem volt menstruaciom de teljesen lapos volt a hasam, semmi plusz.
Feljott nehany kilo, visszajott a menstruaciom de lett egy kis hasam, a fenekem nagyobb lett kicsit narancsoboros is. Most kb. 51-52 kg lehetek
Mit gondoltok?
Visszafogyjak?
2017. nov. 3. 12:18
11/15 anonim válasza:
#10- Max a 20-as éveikben. Idővel mindenki hízik majd és egy nő akkor is vonzó, ha normális/van kisugárzása/stb. Nem vagyok a vastag lányok pártján (értsd 160cm - 68kg mondjuk) de higgyétek el csajok, annyira de annyira apróság ez. Ne aggódjatok a súlyotokon folyton (mondom én aki férfi létemre ugyanúgy aggódik :) )
12/15 anonim válasza:
#9: az én kedvencem aki a magasságát megadja, de a súlyát nem ;)
13/15 anonim válasza:
A képeken akkor is látszik, mi a helyzet :D
14/15 anonim válasza:
160 centihez 50-51 kg elég kevéske. :) Egyébként pedig elfogadható a pici túlsúly, ha összegészében rá vagyok kattanva a nőre. Mellesleg imádom, ha kicsit narancsbőrös a popsi és a striák sem riasztanak vissza. Nyilván nem brutális verzióra gondolok.
15/15 anonim válasza:
Ez az érték ideális és normális. Ha ennél kevesebb súllyal nem menstruáltál akkor neked nagyon fontos lenne hogy ne kezdj el fogyni. Ennyi eszed lehetne. Ha egészségesen, normálisan eszel és sportolsz, nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!