Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ferfiak! Mekkora tulsuly elfogadhato?
Regen nagyon vekony voltam 44kg a 160 centihez. Voltak negativ dolgok pl. nem volt menstruaciom de teljesen lapos volt a hasam, semmi plusz.
Feljott nehany kilo, visszajott a menstruaciom de lett egy kis hasam, a fenekem nagyobb lett kicsit narancsoboros is. Most kb. 51-52 kg lehetek
Mit gondoltok?
Visszafogyjak?
nekem pl tetszik az enyhébb narancsbőr és ha nem lapos a has, hanem van rajta zsír
igaz a teltebb alak vonzóbb számomra
ami a legfontosabb, hogy legyél egészséges és érezd jól magad, sugározd a szexisségedet, érezd magad szexinek, tudd, hogy gyönyörű tested van, ehhez érd el azt a testet amire te vágysz :)
nem az én ízlésemnek kell megfelelned hanem a sajátodnak és a párodénak :)
amúgy 160 centihez az 51-52 ideális szerintem
24F
Itt a Földön viszonylag elnéző vagyok, kb. 29,43 Newton.
A Holdon viszont sokkal szigorúbb lennék, ott csak 4,866 Newton-t tudnék elfogadni.
Nekem így 159 centivel és 40 kilóval sincsenek menstruációs problémáim, bár sosem ugrált a súlyom fel-le.
160 centihez 50 kiló az ideális, és az a pár plusz is belefér, ha arányosan oszlik el rajtad.
A pasik az arányosságot és az összhatást nézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!