Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire elfogadható, ha egy nő néha póthajat hord?
Figyelt kérdés
Vékony szálú, mell fölé érő, tartás nélküli hajam van, szinte teljesen ugyanilyen:
Csatos póthajat hordok néha, amivel nagyjából ilyen hosszt és dússágot tudok elérni:
Aki látott póthajjal, nem mondta volna meg, hogy nem a sajátom, annyira természetes a hatása.
2017. okt. 9. 18:16
1/8 anonim válasza:
Ha szopatás közben a kezembe marad, az annyira nem szexi!
2/8 A kérdező kommentje:
Szopás idejére lecsatolnám :D
2017. okt. 9. 18:19
4/8 anonim válasza:
Az ilyen nők szokták a legjobban az "igazi férfit" keresni :D :D
5/8 anonim válasza:
Nem értem, szerintem semmi probléma nincs az első képen levő hajjal. A póthaj viszont számomra kiábrándító, főleg, hogy esetedben indokolatlan is. Ki nem állhatom a kis nicki minajokat
6/8 anonim válasza:
Női szemmel nézve sincs különösebb gond az első képen lévő hajjal. Miért akarsz olyan valakinek mutatkozni, aki nem vagy? A legtöbb férfi a természetességet szereti, hiába gondolja ezt másképp a legtöbb nő :)
7/8 anonim válasza:
nemtom, eddig 1x tűnt fel ilyesmi de nem zavart. Bár nekem az első verziós haj is tetszene. Ha jobban érzed magad így, akk hordd nyugodtan.
8/8 mikeXxX válasza:
Nekem nincs vele bajom főleg ha ettől valaki jobban érzi magát . 38f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!