Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mennyire elfogadható,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mennyire elfogadható, ha egy nő néha póthajat hord?

Figyelt kérdés

Vékony szálú, mell fölé érő, tartás nélküli hajam van, szinte teljesen ugyanilyen:

[link]

Csatos póthajat hordok néha, amivel nagyjából ilyen hosszt és dússágot tudok elérni:

[link]

Aki látott póthajjal, nem mondta volna meg, hogy nem a sajátom, annyira természetes a hatása.

2017. okt. 9. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Ha szopatás közben a kezembe marad, az annyira nem szexi!
2017. okt. 9. 18:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Szopás idejére lecsatolnám :D
2017. okt. 9. 18:19
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Ès a fogsorod is kiveszed??? 😀
2017. okt. 9. 18:20
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Az ilyen nők szokták a legjobban az "igazi férfit" keresni :D :D
2017. okt. 9. 18:22
 5/8 anonim ***** válasza:
96%
Nem értem, szerintem semmi probléma nincs az első képen levő hajjal. A póthaj viszont számomra kiábrándító, főleg, hogy esetedben indokolatlan is. Ki nem állhatom a kis nicki minajokat
2017. okt. 9. 18:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Női szemmel nézve sincs különösebb gond az első képen lévő hajjal. Miért akarsz olyan valakinek mutatkozni, aki nem vagy? A legtöbb férfi a természetességet szereti, hiába gondolja ezt másképp a legtöbb nő :)
2017. okt. 9. 18:37
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
nemtom, eddig 1x tűnt fel ilyesmi de nem zavart. Bár nekem az első verziós haj is tetszene. Ha jobban érzed magad így, akk hordd nyugodtan.
2017. okt. 9. 19:20
 8/8 mikeXxX ***** válasza:
64%
Nekem nincs vele bajom főleg ha ettől valaki jobban érzi magát . 38f
2017. okt. 9. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!