Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha teljesen megaláztak a lányok egy plázában? Hogy tegyem túl magam rajta?

Figyelt kérdés

Mondom hogy történt. Mozgolépcsőn beállt mögém 2 lány, a következő beszélgetés zajlott le:

A: Ez jó pasi

B: Fúj dehogy

A: Hát jobb mint amit te néztél a telefonos boltba

B: A faxt

A: De jobb

B: NEM!

A: DE!

Kb 16 évesek voltak

2017. nov. 1. 21:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ebben mi volt számodra a megalázó? Szerintem semmi megalázó nem volt benne... Mármint oké, én sem szeretem, ha hallom, hogy mások kibeszélnek vagy megjegyzéseket tesznek rám, a ruhámra vagy akármi, de amíg nem szólogatnak be vagy nem piszkálnak, bántanak stb., addig pont nem érdekel. Ha valami tényleg csúnyát vagy bántót mondott volna az egyikük, akkor még megértem, hogy az zavar vagy bánt, mert hiába idegenk és nincsen semmi jelentősége, de az embernek azért rosszul esik. Ugyanakkor ebben tényleg nem volt semmi, sőt az egyikük még jó pasinak is tartott.
2017. nov. 1. 21:57
 12/25 anonim ***** válasza:
Ha mögéd álltak be, akkor hogy láthatták az arcodat? Vagy hátulnézet alapján véleményeztek? Te, nem lehet, hogy a telefonjukon voltak pasiképek, és azokat "zsűrizték"? Ha nem néztél hátra, nem tudhatod :D
2017. nov. 1. 21:58
 13/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nem is rólad volt szó...
2017. nov. 1. 22:01
 14/25 A kérdező kommentje:

Ha tudom, hogy kb. 16 évesek, akkor vajon hátrafordultam? Amúgy is csomószor oldalasan állok a mozgólépcsőn.

Had tudjam már jobban én, aki ott voltam, hogy rólam volt szó, mint te. :D

Köszönöm a kommenteket egyébként.

2017. nov. 1. 22:05
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

A csajok felének bejössz.

Az világszinten olyan másfél milliárd nő.

Te meg itt rinyálsz, bszod. :)

2017. nov. 1. 22:06
 16/25 anonim ***** válasza:
Akkor téged aláztak meg, értjük....
2017. nov. 1. 22:08
 17/25 anonim ***** válasza:
Azért remèljük holnapra túlleszel rajta:) Ma nem volt nyitva Pláza, esetleg napok óta ezen agyalsz?:D
2017. nov. 1. 22:10
 18/25 A kérdező kommentje:
Attól mert nem ma történt, még rosszul esett.
2017. nov. 1. 22:18
 19/25 acelsziv ***** válasza:
100%
Nagyon csekély önbecsülésed lehet, ha két vihogó tini locsogása így lerohaszt téged ráadásul napokra...
2017. nov. 2. 10:22
 20/25 anonim ***** válasza:
Ez mióta megalázó? Egy csajnak nem jöttél be, és ki merte mondani. Tyű. Ráadásul azt mondod, megaláztak A LÁNYOK, amikor csak az egyik...
2017. nov. 2. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!