Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csúnya nőket miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya nőket miért nem veszik emberszámba a férfiak?

Figyelt kérdés
Még a szintén csúnya férfiak se. Nem kell nőként tekinteni rám természetesen, de azért én is érző emberi lény vagyok :(
2017. okt. 31. 20:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22%

Félrelöknek a busznál, nem segít a bolti eladó, ha segítséget kérek. Hasonlóan csúnya férfi menekül előlem, mert azt hiszi, be akarok próbálkozni (nem tudom, milyen logika alapján).

és mivan akkor ha egy szintén csunya férfi azt hiszi beakarsz probálkozni nála?kimondta hogy csak a férfiak kezdeményezhetnek?csunya vagy fogadd el,probálkozz minél több férfinál akkor előbb utóbb elssz sikered

2017. okt. 31. 21:05
 12/20 anonim ***** válasza:
30%

[link]

(részlet)

"Végül a férfinek fel kell tudnia becsülnie DNS vizsgálatok nélkül is a nő genetikai állományát. A jó géneknek számos evolúciósan kimunkált jegye van, ilyen az arc és a test szimmetriája. Nem kell most valami Quasimodo-szerű szörnyalakra gondolni, milliméterekről van szó. Vizsgálatok sora igazolta, hogy a legszimmetrikusabb arc a legvonzóbb, és igen apró eltéréseket is képesek vagyunk tudattalanul észlelni.

Az aszimmetria mindig hibás génekre, fejlődési problémákra, vagy magas férfihormon szintre utal, s a nagy számok szerint a szimmetrikusabbak termékenyebbek és komplikációmentesebben szülnek. Az aszimmetrikus mellméretet mutató nők közt viszont sokkal gyakoribb a szülési komplikáció."

SzVSz ez a válasz a kérdésedre.

Nem jó ez neked, de... Evvan.

A másik meg hátizé... tudod, nekünk pasasoknak az az "alap", amire te panaszkodsz, hogy rossz. A szép nők jobban járnak, mint BÁRKI más. Ennyi.

2017. okt. 31. 21:22
 13/20 anonim ***** válasza:
20%
Ti nők meg az alacsony pasikat nem veszitek emberszámba. Szóval fifti-fifti. Mindkét alany az átlagtól eltérő, nem megszokott és a másik nem számára nem vonzó.
2017. okt. 31. 21:28
 14/20 A kérdező kommentje:
"Az ösztrogén hatására kigömbölyödik a fenék, megnő a mell, duzzadt lesz az ajak, megszélesedik a járomcsont, de kicsiny marad az orr és az áll." Ezek szerint a nők nagy része ösztrogénhiányos?
2017. okt. 31. 21:31
 15/20 anonim ***** válasza:
90%
A szép nőket meg csak meg akarják fektetni, ebben is burkoltan benne van a tárgyként való kezelés. Szóval nekik sem jobb.
2017. okt. 31. 21:43
 16/20 anonim ***** válasza:

"Félrelöknek a busznál, nem segít a bolti eladó, ha segítséget kérek. Hasonlóan csúnya férfi menekül előlem, mert azt hiszi, be akarok próbálkozni (nem tudom, milyen logika alapján)."

Ha én nem látok ilyet akkor az azért van mert nem veszem észre a csúnya nőket? :D Vagy nincsenek?

2017. okt. 31. 21:46
 17/20 anonim ***** válasza:
#15 nagyon jót ír. Kérdezőt ez nem zavarná?
2017. okt. 31. 21:47
 18/20 mikeXxX ***** válasza:
Mert ezek az emberek parasztok , ettől még ugyanúgy lehet valaki értékes ember én is beszélgettem itt hasonló emberrel és nem érzem cikinek most sem ha kérdez valamit válaszolok neki .
2017. nov. 1. 06:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Én is ronda vagyok, és hiába viszonyulok normálisan másokhoz, lenéznek. A boltban volt, hogy meg se várták azt, hogy arrébb menjek, ott helyben röhögtek és halkan egymásnak mondták de csúnya vagyok. Több helyzetben is előfordult, sokszor nem is segítőkészek az eladók, postai hivatali dolgozók. Arról nem is ejtve szót, hogy az utcán bámulnak...
2017. nov. 1. 16:55
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok szép nő, de azért ezt így nem jelenteném ki, hogy nem vesznek emberszámba a férfiak kollektíven... van pár bunkó, akinek kb. az egyetlen érték egy nőben a szépsége lehet, na azok tényleg nem vesznek emberszámba. De azt akkor tudatosítanunk kell magunkban, hogy emiatt ne sírjunk, mert ez egy paraszt. A férfiak többsége velem normális, akkor is, ha nem tetszem neki. Meg van az a pár, igen, aki a szőke cicababának rohan oda segíteni vinni 1 db zarás zacskót, mikor előtte majdnem fellök egy idős nénit, akinek van 3 csomagja... meg én pl. simán átéltem azt, hogy kulturális programsorozatot szerveztünk, kb. én csináltam mindent, de mégis az este fél óráig vigyorgó hoszteszeket hívták meg a vendégek búcsúbulira azzal a dumával, hogy "mindenkit meghívunk, aki ilyen sokat segített abban, hogy ilyen jól éreztük itt magunkat", miközben kb. még nejlonzacskóért is én rohangáltam nekik, pedig nem arra voltam szerződve... de szerencsére nem ez a jellemző.
2017. nov. 2. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!