Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, ha a nők jólétbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, ha a nők jólétben szeretnének élni?

Figyelt kérdés

Nemrég volt itt egy olyan kérdés, hogy hová jutott a világ, ha már a nők is jólétben szeretnének élni?

Tudomásom szerint minden ember jólétben szeretne élni, nemtől függetlenül, nem csak a nők. Illetve hogy kinek mit takar a jólét, az is változó.

Nekem egyedül annyi volt, hogy ne kelljen állandóan fázni/éhezni/nélkülözni, mint anno odahaza, ezért tanulok/dolgozok, amióta elköltöztem.

Van olyan lányismerősöm, akinek a jólét Chanel és Dior holmikat jelent, talált magának olyan párt, aki ezt biztosítja számára.

De miért zavarja egyes férfiakat, hogy akarnak ismeretlen, idegen nők élni?

2017. okt. 31. 16:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%

Persze, a nőt, aki a férfi által biztosított jólétben él, azt rögtön leriban.ozzák. A férfi az meg az istenkirály, amikor villog a gyönyörű nővel... ha már ítelkezünk, akkor talán mind a két nemről légyszi.

Igen, vannak olyan tehetős férfiak, akik megengedhetik maguknak, hogy a vele lévő nőnek semmit ne kelljen csinálnia. Ettől még a nő nem ribi, az ilyen típusú férfiak nem csak a pénzükkel vonzák ám a nőket, hanem a kiállásuk, határozottságuk, intelligenciájuk...stb. Nekem evvel semmi bajom, egyik nem részéről sem.

2017. okt. 31. 19:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Azonos szinten kell párt keresni, mind anyagiakban, mind szellemiekben. Akkor nincs ilyen probléma.
2017. okt. 31. 19:21
 13/20 anonim ***** válasza:
Pffff! Csapvíz ihatatlan, klóros, közömbösíti a gyomorsavat, amitől elszaporodnak a bélparaziták, és rákot is okoz. Arról a sok vegyi anyagról nem is beszélve, ami káros, arzén, azbeszt..pfff!
2017. okt. 31. 19:40
 14/20 anonim ***** válasza:
Az szerintem is durva, mikor van kertje de parkosítja, h ne kelljen vele foglalkozni! Az ilyen költözzön be a panelbe!
2017. okt. 31. 19:41
 15/20 anonim ***** válasza:
63%
Vannak nők akik olyan képességük van,, h rá tudják venni a pasit, h az legyen amit ő akar, vagy h halmozza el ezzel azzal. Ezek a nők miért fektessenek a munkába nagyobb energiát, mikor könnyebb úton is megkaphatják?! A pasi meg szabad akaratából teszi meg neki, h örömöt szerezzen, nem a nő fog pisztolyt a fickó fejéhez! Irigységet szimatolok!
2017. okt. 31. 19:43
 16/20 anonim ***** válasza:

Kétlem, hogy ez idősebb korukban is menne nekik. De én eddig azt hittem, hogy a mástól való függés az nem ugyan az, mint a jólét. :)

31/f

2017. okt. 31. 19:48
 17/20 Sunshinedoll ***** válasza:

"Nem önerőből" lmfao meg "prostutálja magát" lmfaoooo

Azt hiszitek olyan könnyű meló mondjuk egy kőgazdag de kiállhatatlan pasi mellett kitartani és a kedvében járni? Hogy az nem kerül erőfeszítésekbe?

Egyes lányok meg egy vodkaszódáért vagy még annyiért se leszopnak vmi ismeretlent a buliban és másnap még egy sms-t se kapnak, de amint egy lány pénzt kér az idejéért és energiájáért, akkor az hirtelen nem tiszteli és becsüli meg magát? :DDDD

2017. okt. 31. 19:55
 18/20 anonim ***** válasza:
65%

Pár nagyságrend ide vagy oda, a prosti az prosti.

31/f

2017. okt. 31. 20:05
 19/20 anonim ***** válasza:
"Hogy ön micsoda, azt már megbeszéltük. Már csak az áron vitatkozunk."
2017. okt. 31. 20:07
 20/20 anonim ***** válasza:

én sem értem.

nekem nincs bajom azokkal a nőkkel, akiknek fontos az anyagi biztonság.

abban sem találok kivetnivalót, hogy férfiaknak fontosabb a jó külső, a szex.

egyiknek ez a fontos, a másiknak az. az a röhejes, amikor az egyik a másikra mutogat, hogy mekkora egy nyomorult, miközben miért lennének jobbak az ő elvárásai? csak kib aszott lusta és motiválatlan mindenki. ahelyett hogy tennének azért, hogy jobb legyen nekik inkább itt hőbörögnek. igaz ez a csóró nyomorék férfiakra, és az ocsmány dagadt nőkre egyaránt.

ennyi erővel minden férfi is prostituált, amiért dolgozik. hogy képzeli bárki is a világon, hogy elfogad pénzt mástól? és még ezek a férfiak nem anyagiasak, meg nem a pénz a legfőbb érték nekik, amikor úgy visítanak, mintha a fogukat húznák, ha egy sz aros kávéra meg kell hívni a nőt. :D

én nem utálom sem a férfiakat, sem a nőket, csak az ilyen suttyó prolikat.

2017. nov. 1. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!